A Daily Mail értesüléseit a Sky Sports is megerősítette; az Arsenal valóban beszállt a Loic Remy-ért folytatott harcba.

A 27 éves játékos szerződésében van egy kivásárlási záradék, melyet a Chelsea a tegnapi nap folyamán aktivált, miután Fernando Torres elhagyta a klubot.

Mindeddig úgy tűnt a csatár órákon belül a kékek játékosa lesz, de az ügyében váratlan fordulat állt be, ugyanis az Arsenal szintén bejelentkezett a labdarúgóért.

A mértékadó Sky Sports értesülései nem egyöntetűek. Ami biztos, hogy az ágyúsok érdekeltek a 27 éves játékos szerződtetésében, de a záradékot még nem feltétlenül aktiválták.

Néhány forrásuk úgy értesült, az Arsenal kifizeti a válogatott csatár kivásárlási árát, és így Remy dönthet jövője felől, más forrásuk viszont amondó, Wengerék érdeklődnek, ugyanakkor a Chelsea 10.5 millió fontos ajánlatára még nem válaszoltak.

A hír már csak azért is meglepő, mert a legmegbízhatóbb források úgy tudták, Wenger nincs a piacon egy csatár megszerzésért Olivier Giroud sérülése ellenére sem.

A francia úgy nyilatkozott, nyitott bármely pozíció megerősítésére, ha megtalálja a megfelelő minőséget. Legfrissebb interjújában már azt hangoztatta, csak abban az esetben érkezhet valaki, ha távozó is lesz a klub háza táján.

Remy ügye várhatóan már a mai napon tisztázódik, s eldől, hogy az Arsenal aktiválta vagy hajlandó-e aktiválni a francia záradékát, ezáltal versenyezni a londoni rivális ajánlatával.

 

Korábban írtuk:

A Daily Mail késő esti cikkében arról számolt be, hogy a Chelsea mellett az Arsenal csapata is aktiválta Loic Remy 8.5 millió fontos kivásárlási árát.

A 27 éves francia csatár nagyon közel áll ahhoz, hogy Mourinho együtteséhez igazoljon, aki az AC Milanhoz szerződő Fernando Torrest pótolná.

Több megbízható forrás úgy értesült, Arsene Wenger Olivier Giroud sérülése ellenére sem kíván csatárt igazolni, bár pénteken úgy nyilatkozott; bármely poszt megerősítésére nyitott, amennyiben megtalálja a megfelelő minőséget.

A Mail viszont úgy tudja, Wengerék az utolsó pillanatban felkeresték a QPR vezetőit, mondván készek aktiválni a játékos záradékát, s még időben lépni, mielőtt Remy aláírná szerződését a kékekkel.

Remy, aki a tavalyi szezon végén nézőként tekintette meg az Arsenal West Bromwich elleni találkozóját, vélhetően szívesebben költözne London piros felébe, már csak a több játéklehetőség érdekében is.

A cikk írója megjegyezi, a Chelsea továbbra is magabiztos a válogatott csatár megszerzését illetően, de a játékos tárgyalhat az Arsenallal a személyes feltételeket illetően.

A hír hitelessége erősen megkérdőjelezhető, annál is inkább, hogy mértékadó forrás nem számolt be a késői Arsenal-ajánlatról, de a következő órákban, várhatóan már a holnapi napon biztos információt kerül napvilágra Remy ügyéről.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

10 éve
Remélem ez már 4-2-3-1 lesz Özikével középen! Bár a múltkor is maradt a 4-1-4-1 Santi beállásával, Özil meg tovább szenvedett a szélen. :-S
10 éve
Ha ma is úgy fogunk játszani, mint az eddigi meccseken, akkor nem maradsz le semmiről. :lol:
10 éve
Sajnos a mai meccset nem nagyon fogom látni, max a második félidőt....hülye meccs.... :lol:
10 éve
Törölt felhasználó
Mifelénk mindig ilyen a hangulat a piaczárás előtt ;-)
(Vicces módon Wenger a legtöbb támadást ott kapja, ahol a legerősebb.) :-S
10 éve
Törölt felhasználó
Az tény, hogy a Spurs elleni meccs elott pont ugyanilyen volt a hangulat az atigazolasokat illetően.

Szólj hozzá