Jack Wilshere után újabb játékosát védte meg Arséne Wenger - a francia menedzser úgy gondolja, Mesut Özil sem szolgált rá a kritikákra.

A német irányítót még az idei brazíliai világbajnokságon kezdték el ostorozni a szakértők és a szurkolók egy része, állításuk szerint ugyanis Özil nem teljesít a legmagasabb szinten, s hajlamos beleszürkülni az adott meccsbe.

Wenger viszont nem ért egyet ezekkel a véleményekkel, szerinte a játékos minden döntését óriási játéktudás jellemzi.

Azt gondolom, az emberek túlzóak Özillel kapcsolatban. Ő egy olyan játékos, aki könnyedén játszik, ám ha egy nappal a mérkőzést követően megnézzük a felvételeket, látni fogjuk, milyen játékos ő valójában. - mondta Wenger.

 

Bármit is csinál, intelligensen teszi azt. Főleg az időzítéseknél végez abszolút tökéletes munkát. Olyan sosem volt még, hogy ő egy labdát túl későn adott volna.

 

Olyan játékosból milliárdnyi van, akik túl későn adják a labdát. Ilyen viszont Özillel sosem fordult elő. Ő viszont olyan, mintha egy zenekarban játszana - tökéletes időzítéssel teszi a dolgát, ilyen játékos pedig nem sok van.

 

Mesut nem kap elég dicséretet a munkájáért. Világbajnokként tért vissza hozzánk. Valamennyi meccsen játszott Brazíliában és nem egy remek mérkőzése volt a Nationalelfben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (62)

10 éve
Törölt felhasználó
10 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Neki még szoknia kell a PL légkörét! :lol: :lol: :lol:
10 éve
Törölt felhasználó
juust, ha tényleg az 5-3-ra bazírozott a Chelsea, akkor a mi drága Besicünk jól beleköpött a levesükbe. :D
10 éve
Törölt felhasználó
Tavaly is a vasárnapi Spurs verés után villantotta meg az öreg a mára legendássá vált mosolyát. :D
10 éve
Törölt felhasználó
Nincs is annál jobb, amikor 3 forduló után bajnokot hirdetünk... :D Persze a második fordulóban még a City is egy atomcsapat volt, amelynek minden posztra hat játékosa van, most meg a Stoke tréfálta meg őket... Emberek, irtó messze még a vége.

Szólj hozzá