Angol, görög és olasz lapértesülések szerint Arséne Wenger a Dortmund 26 éves védőjét, Sokratis Papastathopoulos-t szemelte ki az Arsenal ötödik igazolásának - a szombati internetes hírek szerint az Ágyúsok már ajánlatot is tettek a német klubnak a játékosért.

Elsőként a megbízható olasz újságíró, Gianluca di Marzio írta a weboldalán, hogy az Arsenal még pénteken benyújtotta a 15 millió eurós ajánlatát Sokratisért, ezt azonban a Dortmund azonnal visszautasította.

Di Marzio értesüléseit a Daily Mail is megerősítette - az angol lap szerint a Dortmund 25 millió eurót vár a játékosért, ezt azonban Wenger nem szeretné kifizetni, s inkább megpróbálják a tárgyalásokon lentebb vinni az esetleges kivásárlási árat.

A görög NovaSport mindenesetre úgy tudja, közel a megegyezés, miután az Arsenal megemelte az előző ajánlatát, s kész 20-22 millió euró körüli összeget fizetni a görögért, aki szívesen költözne Londonba.

Sokratis az előző nyáron csatlakozott a Dortmundhoz a Werder Bremen együttesétől 9,5 millió euró ellenében. Leginkább a görög játékos sokoldalúsága lehet vonzó Wenger számára, hiszen Papastathopoulos tud jobb szélső hátvédet és védekező középpályást is játszani.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

10 éve
Minden évben van pénz erősítésre. Idén költöttünk kb 60M. Pedig a PUMA, meg a stadion is rendben, van 130M.............ÉS.

Csak oda vásroltunk, ahol emberhiány volt eligezolás miatt. Nem erősödtünk.
Kell egy-két nagy játékok, mert nagyon le fogunk maradni. Egy Cavani szint nagyon elférne elöl, mert a többiek kedve is el fog menni.
10 éve
Benézte a srác!...
10 éve
Törölt felhasználó
Én korábban írtam,hogy aki az első helyet célozza meg az koppanni fog. Itt a dobogó ami elvárható a csapattól,mert még látszik,hogy nincs kész és egy kupa idén is simán összejöhet.Jelenleg annyival erősebb a sziti meg a cselszí,hogy nem tudjuk velük a versenyt felvenni még ha minőségben igen(nem minden poszton) , de keret mélységben semmiképp.
10 éve
Törölt felhasználó
Ha a sokak szerint nálunk sokkal jobb Dortmundban játszó Sokratis kiegészítő embernek (ráadásul elég sokszor lehetőséghez jutó kiegészítő embernek) tökéletes, akkor nálunk miért ne lenne az? A pénz a legkisebb dolog, amiért nekünk aggódni kéne, főleg itt augusztus 30-án.

Arsenal856, az általad felvetett csatárvásárlási lehetőségek bomba üzletek lennének, összehugyoznám magamat, ha összejönnének, de Negredot kizárt, hogy oda adják nekünk, mert a nálunk kevésbé család barát csapatokban inkább leültetik a padra és egy árva percet nem adnak neki, minthogy elengedjék egy riválisnak. Benzemára pedig jövő nyáron jó esély lesz, ha Falcao odamegy, de télen még biztos nem távozik. A Real kerete nagyon erősnek tűnik, de a létszámot látva egyértelmű, hogy idén se elegek ahhoz, hogy bajnokságot és BL-t is nyerjenek.

Szólj hozzá