Csütörtökön késő délután került megrendezésre a Bajnokok Ligája csoportkörére való sorsolás Monacóban.

A kiemeléses rendszerben az Arsenal idén is az első kalapból várhatta az ellenfeleket. A sorsolás értelmében az Ágyúsok vetélytársai a Dortmund, a Galatasaray és az Anderlecht együttesei lesznek.

Az UEFA később ismertette az időpontokat is:

1. játéknap, 2014. szeptember 16. Dortmund-Arsenal

2. játéknap, 2014. október 1. Arsenal - Galatasaray

3. játéknap, 2014. október 22. Anderlecht - Arsenal

4. játéknap, 2014. november 4. Arsenal - Anderlecht

5. játéknap, 2014. november 26. Arsenal - Dortmund

6. játéknap, 2014. december 9. Galatasaray- Arsenal.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

6 éve
Törölt felhasználó
No, Wenger most nyilatkozta, hogy az átigazolási tárgyalásokat a legnagyobb titokban kell lebonyolítani. Ez most azoknak szól, akik szerint Wenger szarik az egészbe, és nem fog senki érkezni - nyilván azért nyilatkozta ezt a Papa.
6 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem realitás az első hely,inkább a dobogó ami cél lehet még csapat építés folyik hiába mondja Wenger,hogy igenis az első hely élvez prioritást ő is tudja,hogy ez a csapat még nem érett meg rá. Szerintem jövőre léphetünk előre akkorát ha hozunk egy atom csatárt és ha most nem sikerül vkpt venni akkor jövőre idehozni egyet,hogy az első helyért harcoljunk.
6 éve
Szerintem erősödtünk, de, ha a keret ilyen kicsi marad, akkor baszhatjuk a bajnoki címért folyó versenyt. Ha egy csapatnak ennyi sérültje van az nem húzhatja ki a szezont 6 védővel és két 30-33 éves védekező középpályással. Elfogunk fogyni, pedig a csapatban most igenis van potenciál. De meglátjuk mit hoz a jövő.

Egy védő és egy Rabiot érkezése már bőven dobna azért az optimizmusomon.
6 éve
Ha nem igazolunk hétfőig, akkor szerintem semmit sem erősödött a csapat!!!
6 éve
henczb: Özilt 4-2-3-1-ben a csatár mögött kéne játszatni, a két szélen Walcottal és Chamberlainnel. Tuti jobban menne neki, ha lenne kit megjátszani. Cazorlától nem kell beindulásokat várni, ő nem szélső.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek