Arséne Wenger a Besiktas elleni mérkőzést követően megerősítette, hogy Olivier Giroud sérülése súlyosabb a vártnál, a francia csatár így ebben a naptári évben már szinte biztos, hogy nem léphet pályára.

Mint arról a héten beszámoltunk, az Arsenalnál attól tartottak, hogy Giroud sérülése komolyabb mint a vártnál. Már kedden is sejteni lehetett, hogy a 28 éves csatár akár hónapokat is kihagyhat, ám Wenger erről nem akart beszélni a meccs előtti sajtótájékoztatóján.

A francia menedzser a Besiktas elleni mérkőzést követően viszont már feltárta a lapjait, s megerősítette: Olivier Giroud-ra leghamarabb december elejéig nem számíthat a csapatában.

Giroud-t ma megműtötték sípcsont-töréssel. Az operáció jól ment, de gyakorlatilag december végéig-január elejéig nem számolhatunk vele. - mondta Wenger.

A francia menedzsernek még van néhány napja, hogy egy csatárral megerősítse a keretét, ám a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein közlése alapján Wenger inkább a már meglévő csatáraira számít, mintsem, hogy igazoljon vagy kölcsönbe vegyen bárkit is.

Wengert természetesen a Besiktas elleni meccset követően erről is kérdezték.

Nagyon nehéz olyan játékost találni a piacon, aki jobb annál, amilyenünk most van. Alapvetően Alexis Sanchez-re is csatárként számítok, ezért vettem meg őt. Walcott hamarosan visszatér, és itt van Podolski és Joel Campbell is. Yaya Sanogo is szerephez juthat a szezonban.

 

Az nem mondanám, hogy biztosan nem igazolunk, ezt nem zárnám ki, de jelenleg senkihez sem állunk közel. Hallottam néhány kitalációt például Zigic-csel kapcsolatban, de ő sem jön hozzánk. Amúgy sem lehet mindig igazolni, amikor valaki lesérül a csapatban. Az igazolásnak ésszerűnek kell lennie. Nyitottak vagyunk bármely posztra igazolni, ha az adott játékos erősítést jelent.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

10 éve
Törölt felhasználó
Ez a "megerősítette a sérülését" úgy hangzik, mintha belerúgott volna, hogy tovább maradjon sérült :lol:
10 éve
Nem tudom, jobb bekk posztján azért jól elvagyunk.
10 éve
De ha minden kötél szakad visszalehetne hívni Jenkit is, nem?
10 éve
Hát fogadni mernék rá ,hogy alkalomadtán látjuk Flaminit hátvédként is :)
10 éve
Törölt felhasználó
Az elég kellemetlen, mert ahogy látom Rabiotra egyre nő az esély. Nincs kivetni valóm ellene, de ha nem érkezik rajta kívül senki az óriási problémákat okozhat. 6 vedovel neki vágni egy szezonnak felelőtlenség.

Szólj hozzá