Arséne Wenger a Besiktas elleni mérkőzést követően megerősítette, hogy Olivier Giroud sérülése súlyosabb a vártnál, a francia csatár így ebben a naptári évben már szinte biztos, hogy nem léphet pályára.

Mint arról a héten beszámoltunk, az Arsenalnál attól tartottak, hogy Giroud sérülése komolyabb mint a vártnál. Már kedden is sejteni lehetett, hogy a 28 éves csatár akár hónapokat is kihagyhat, ám Wenger erről nem akart beszélni a meccs előtti sajtótájékoztatóján.

A francia menedzser a Besiktas elleni mérkőzést követően viszont már feltárta a lapjait, s megerősítette: Olivier Giroud-ra leghamarabb december elejéig nem számíthat a csapatában.

Giroud-t ma megműtötték sípcsont-töréssel. Az operáció jól ment, de gyakorlatilag december végéig-január elejéig nem számolhatunk vele. - mondta Wenger.

A francia menedzsernek még van néhány napja, hogy egy csatárral megerősítse a keretét, ám a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein közlése alapján Wenger inkább a már meglévő csatáraira számít, mintsem, hogy igazoljon vagy kölcsönbe vegyen bárkit is.

Wengert természetesen a Besiktas elleni meccset követően erről is kérdezték.

Nagyon nehéz olyan játékost találni a piacon, aki jobb annál, amilyenünk most van. Alapvetően Alexis Sanchez-re is csatárként számítok, ezért vettem meg őt. Walcott hamarosan visszatér, és itt van Podolski és Joel Campbell is. Yaya Sanogo is szerephez juthat a szezonban.

 

Az nem mondanám, hogy biztosan nem igazolunk, ezt nem zárnám ki, de jelenleg senkihez sem állunk közel. Hallottam néhány kitalációt például Zigic-csel kapcsolatban, de ő sem jön hozzánk. Amúgy sem lehet mindig igazolni, amikor valaki lesérül a csapatban. Az igazolásnak ésszerűnek kell lennie. Nyitottak vagyunk bármely posztra igazolni, ha az adott játékos erősítést jelent.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

6 éve
Ez a "megerősítette a sérülését" úgy hangzik, mintha belerúgott volna, hogy tovább maradjon sérült :lol:
6 éve
Nem tudom, jobb bekk posztján azért jól elvagyunk.
6 éve
De ha minden kötél szakad visszalehetne hívni Jenkit is, nem?
6 éve
Hát fogadni mernék rá ,hogy alkalomadtán látjuk Flaminit hátvédként is :)
6 éve
Az elég kellemetlen, mert ahogy látom Rabiotra egyre nő az esély. Nincs kivetni valóm ellene, de ha nem érkezik rajta kívül senki az óriási problémákat okozhat. 6 vedovel neki vágni egy szezonnak felelőtlenség.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek