Hivatalosan ugyan még nem erősítette meg a klub, de a legfrissebb sajtóinformációk arról számolnak be, hogy Olivier Giroud bokája eltörött, így a francia az idei naptári évben már nem léphet pályára.

A 28 éves csatár a hétvégén vívott Everton elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg elég furcsa módon, a francia játékost ugyanis nem bántották, szimplán rosszul fogott talajt a bokája.

Arsene Wenger mai sajtótájékoztatóján már elismerte, ugyan pontos eredményt még nem hoztak a vizsgálatok, mégis könnyen lehet, hogy hosszú távra kiesik a csapat első számú csatára.

Az első jelentések alapján három hónapos kihagyásra készülhetett Giroud, a legfrissebb vizsgálat rosszabb eredményeket hozott; a válogatott támadó négy, akár öt hónapra is a partvonalon kívülre szorulhat.

Mint az ismert, Wenger továbbra is a piacon van, hogy megerősítse csapatát, de csatára sérülése átírta terveit, a gall menedzser immáron kész egy újabb támadót hozzáadni keretéhez az átigazolási ablak bezárta előtt.

Több nagy név is felmerült, mint lehetséges igazolás, ilyen Edison Cavani vagy Radamel Falcao, de egyikük érkezése sem valószínű, bár utóbbi kölcsönbe akár távozhatna is, jóllehet a Monaco csak 20 millió font ellenében engedné el a kolumbiait.

A reálisabb nevek között szerepel a Torino támadója, Alessio Cerci, Loic Remy vagy Danny Welbeck, akiért az elmúlt órákban érdeklődést mutatott Wenger. A Unitedhez közel álló források úgy tudják, Van Gaal nem áll az angol útjába, az egy másik kérdés, hogy a holland edző elengedné-e sokoldalú támadóját az egyik legnagyobb riválishoz.

Wenger mai nyilatkozata alapján nem tervezi Lukas Podolskit elengedni, aki Giroud sérülése előtt meglehetősen közel állt a távozáshoz. A világbajnok támadó a holnapi napon kerettag lesz, ugyanakkor maradása talán továbbra sem 100%-ig biztos, főleg egy új csatár szerződtetése esetén.

A klub egy csatár mellett védekező középpályást és védőt is szeretne igazolni a következő napokban, amennyiben a csapat kvalifikálja magát holnap a Bajnokok Ligájába, úgy várhatóan ezzel párhuzamosan felpörögnek az események a klub háza táján.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (70)

10 éve
Törölt felhasználó
Nem lennék meglepve amúgy hogy tényleg így lenne, mert múltkor is mikor beállt cazorla özil kint maradt a szélen. De ezt akkor se értem. Ne hogy már cazorla jobban irányítson mint özil. plusz így a baloldalt megint nem lesz semmi védekezés.
10 éve
Törölt felhasználó
TheOX, nyugi van, akik ezeket a képeket csinálják ugyanannyit tudnak a felállásról, mint mi.
10 éve
Törölt felhasználó
Ezt nem hiszem el... Wenger hogy lehet ilyen??? Özilt a szélen elpazarolni... Te úristen...... Jövőre majd lép is le ha így megy tovább... A világ bármely cxsapatába irányítana... itt meg.... VICC

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10400855_10152459422517713_8327732701344316879_n.jpg?oh=9454fd3fded1edcd15007d83b97dd203&oe=5472F319&__gda__=1417415951_35c0c077929681582347a03f0d22e32e
10 éve
Törölt felhasználó
De amúgy ez is fura, hogy Flamini van ott. Chambersről nem azt mondta hogy vkp képzeli el majd Őt a papa? Mondjuk Ő most sokat játszott és pihenteti lehet. Bár tuti jobb lenne ott Chambers Flamininél.
10 éve
Törölt felhasználó
Neem, szerintem mostmár visszaállunk a megszokottra hál istennek. A pad is erős egyébként.

Amúgy kár, hogy Coquelinnek nem volt 1-2 jó meccse a vb-n (meg, hogy nem hívták be), mert akkor simán elcserélhetnénk 40 millióért plusz Khediráért a Realnak. :D

Szólj hozzá