Törökországban, az első mérkőzésen 0-0-ra végeztek a csapatok, annak ellenére, hogy mindkét oldal megnyerhette volna az odavágót.

A toronymagas esélyes Arsenal számára nem született rossz eredmény a török nemzeti stadionban, bár nem számíthat könnyű mérkőzésre Arsene Wenger csapata a visszavágón sem.

A hazaik oldalán ismét rengeteg a maródi, Olivier Giroud, Kieran Gibbs, Mikel Arteta, Theo Walcot, Abou Diaby és David Ospina sem áll a francia menedzser rendelkezésére, míg Aaron Ramsey eltiltott.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Debuchy, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Wilshere, Flamini, Özil, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis

A kispad: Martínez, Chambers, Rosicky, Coquelin, Podolski, Sanogo, Campbell

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (117)

10 éve
Törölt felhasználó
szerencsénk az, ami sosem volt
10 éve
Törölt felhasználó
Holnap sorsolás, elég kemény csoportot kaphatunk megint ha nincs szerencsénk.
Pl. PSG, Bilbao, Roma, brutál lenne.
10 éve
Törölt felhasználó
hermandani! Augusztus vége van, jó reggelt! Egy VB után, gyakorlatilag 0 felkészülési idővel a hátunk mögött most azt várod, hogy parádés játékkal nyerjünk 5 góllal? Persze, a mutatott játékkal én sem vagyok maradéktalanul elégedett, sőt ami azt illeti, pocsék volt, de ez a szezon nagyon hosszú. Nem augusztusban kell csúcsformában lenni!
10 éve
Törölt felhasználó
kár hogy ez a bő keret minősége abszolút nem látszik a pályán
az eddigi meccseken rosszabbul játszunk mint tavaly, fáj kimondani, de ez van :down:
10 éve
Törölt felhasználó
Emberek komolyan ez nem a citiy, nem értitek hogy itt nicns pénz rogyásig hiába a puma stb... már így is közel 60-70milliót költöttünk + a játékosok fizetései, a nincsből nem lehet költeni.

Szólj hozzá