Az olasz és a német sajtó egyaránt úgy tudja, hogy Lukas Podolski még ezen a nyáron elhagyja az Arsenal csapatát, ahova 2011 nyarán a Köln együttesétől szerződött.

A 29 esztendős csatár nem tudta megszilárdítani helyét csapatában, mérkőzéseinek zömét a bal oldalon játszotta, bár a játékos maga inkább középcsatérként képzelte volna el szerepét a londoniaknál.

Joel Campbell visszatérésével és Alexis Sanchez leigazolásával még inkább a háttérbe szorulna a több, mint 100 szoros német válogatott támadó, aki így arra a döntésre jutott, előnyösebb, ha továbbáll a rendszeres játéklehetőség érdekében.

Arsene Wenger nem fog akadályt gördíteni Podolski távozása elé, akiért a Wolfsburg, a Juventus, a New York Red Bulls és a New York City FC is érdeklődik, noha az olaszak vannak 'pole' pozícióban a németért.

A neves olasz újságíró, Gianluca Di Marzio értesülései szerint a zebrák már megállapodtak a játékossal a személyes feltételeket illetően, a klubok a jövőhét elején, várhatóan a holnapi nap megkezdik a tárgyalásokat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

10 éve
Törölt felhasználó
Miért? Miért b.sszameg? Miért engedjük el? MEgint mindenki azt hiszi a vezetőségben h elég nagy a keret meg a pad, és Giroud aki a saját lábában esik el, meg ez a Campbell vagy ki + Sanchez aki mostanában arra volt jó h ne legyünk emberhátrányban majd helyettesíteni tudja Poldit? Akinek rutinja van, megbízható és jó játékos, német válogatott? Nagyon remélem h nem megy sehova és a vezetőség megtanulja megbecsülni mert különben az Arsenal csak egy újabb mérföldkövet ér el a szégyenteljes szereplés hosszú országútján.....
10 éve
Poldi a Juvéba tart? ez hülyeség, semmi értelme nem lenne oda szerződni, a klubnak sem és neki sem érné meg. A Wolfsburgba szerződés sokkal okosabb döntés lenne, amivel mindenki jobban jár, még mi is.
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Poldi mindenkinek hiányozni fog, nagyon szimpatikus és csupaszív játékos. Campbellnek több játéklehetőséget akarunk biztosítani és így elég egyértelmű, hogy Poldinak mennie kell. Csak ne kölcsönbe adjuk el, mert azzal sokra nem megyünk.
10 éve
Hát csak igazolunk támadót a helyére.Egy vérbeli középcsatár nagyon is elférne , de sajnos alig van a piacon valaki....Cavani nem vált klubot valószínűleg, mert Di Maria a MU játékosa lesz.Nekünk viszont ilyen szintű csatár kellene...
10 éve
Törölt felhasználó
Amikor Sánchez jött már sejtettem, hogy ő menni fog.
Nem kell ennyi szélső.
Viszont mocskosul kéne egy csatár.
De Wenger nyilatkozatában benne volt, hogy: "Giroud-nak nagy szezonja lehet!" Tehát ő fog játszani, mindig. Akkor is ha nem tud.
Ha netán meg is sérül, akkor halottak vagyunk.

Szólj hozzá