A Bild.de internetes weboldal szerint Lukas Podolski lehet a negyedik világbajnok német játékos, aki csapatot vált idén nyáron Kroos, Ginter és Mustafi átigazolásit követően.

A német internetes lap értesülései szerint ugyanis Arséne Wenger zöld utat adhat Podolski távozására, miután a játékos nem fér be az állandó kezdőcsapatba. A támadót török, spanyol, német és amerikai csapatok is szívesen a soraikban tudnák.

A Bild úgy tudja, hogy a legkomolyabb érdeklődő a török Galatasaray együttese, ahol a frissen kinevezett menedzser, Cesare Prandelli szeretné a csapatában tudni Podolskit, s ehhez a klub elnöke és tulajdonosa, a multimilliárdos, Ünel Aysal minden anyagi segítséget megad.

Podolski menedzsere, Nassim Touhiri megerősítette a csapatok érdeklődését.

Már több hivatalos érdeklődést is kaptunk Lukas iránt, egy pár csapat pedig konkrét ajánlattal is jelentkezett. Ugyanakkor a játékos jól érzi magát Londonban. - mondta Touhiri.

A Bild szerint Arséne Wenger 12 millió eurót kérne Podolski játékjogáért, nagyságrendileg ugyanannyi összeget, mint amennyit a Kölnnek fizetett az Arsenal 2012-ben. A német játékosnak a jelek szerint már meg is van a helyettese a keretben Joel Campbell személyében, noha a Costa Rica-i játékos bemutatkozására egyelőre várni kell a klubidényben.

Podolski jelenlegi arsenalos szerződése 2016-ban jár le. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

6 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg nem hiszem,hogy megengedhetünk távozót a támadószekcióból,de persze ha megint 13 emberes rotációval akarunk letolni egy szezont akkor valóban mehet...
6 éve
Nagy hiba lenne elengedni őt.
6 éve
Inkább Giroud-ot kéne elküldeni a faszba...
6 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon szeretem Podolski játékát, tudom, hogy sok kritika éri - néhol jogosan -, de szerintem nagyon hasznos játékosa ő a csapatnak, és ami a legfontosabb: hatékony! Én sokkal többet játszatnám, mint amennyit Wenger biztosít számára... De amennyiben nem kapna elég lehetőséget, úgy én is azt mondanám, hogy inkább menjen, minthogy padozzon mindig. Nem könnyű helyzet.
6 éve
Kell a bő keret, de ha azt nézzük, hogy Podolski távozásával is lennénk heten (Walcott, Sanchez, Özil, Rosicky, Cazorla, Chamberlain, Campbell) 3 posztra, akkor az bőven elég. Még Gnabry is ott van... Bár neki kölcsönbe kéne menni. Hiányozhatnak még Podolski balos átlövései a tömörülő csapatok ellen, de tény hogy sokan vagyunk a posztjára... Szóval nem hiszem, hogy nagy szükség lenne rá,de ha maradni akar, maradhat.
Walcott felépülésével én Alexist feltolnám csatárnak és ha menne neki nem kéne csatárt hozni, ha meg nem akkor a télen hoznánk valami Reus/Cavani/Falcao féle alakot. Jövő nyáron Cazorlát is engedni kell szerintem és akkor lesz helye mindenkinek.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek