Valamivel több, mint egy hete maradt az Arsenal-nak és Arsene Wenger-nek arra, hogy megerősítse csapatát a 2014/2015-ös szezonra, amely merőben nehezebbnek ígérkezik a tavalyinál.

Az elmúlt évekkel ellenkezőleg idén nyáron már az átigazolási ablak elején letudta a komolyabb igazolásokat a klub, ugyanakkor továbbra sem tekinthető lezárnak az érkezők száma.

Thomas Vermaelen távozásával egy középhátvéd érkezése valószínűnek tűnik, bár az sem kizárt, hogy egy olyan játékos kerül előtérbe Wenger-nél, aki védekező középpályásként szintén bevethető.

Az elmúlt napok pletykái Kostas Manolas-ról és Adrien Rabiot-ról szóltak, a görög védő érkezésére továbbra is jó esély mutatkozik, de a klub a Bajnokok Ligája ligája kvalifikáció kiharcolása előtt nem fog bejelentést tenni egyetlen megegyezésről sem.

Wenger az Everton elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, nyitott további üzletek megkötésére, ha megtalálja a megfelelő minőséget, továbbá Mikel Arteta sérülése okán nem zárta ki egy védekező középpályást leigazolást sem, főleg ha spanyol hosszabb távra esik ki.

Kedveljük a média által kreált pletykákat. Néha meg is nézem, hogy szerintük éppen kit igazolunk le. Nyitottak vagyunk, de nem nem fogunk kapkodni, hisz nem vagyunk vészhelyzetben.

- kezdte

Akiket szerettünk volna megszerezni, megszereztük, ellenben továbbra is készek vagyunk kihasználni a lehetőséget az átigazolási ablak bezártáig. Ha találunk olyan játékost, aki számszerűleg szintén, de leginkább minőségben hozzátud tenni a keretünkhöz, akkor cselekedni fogunk.

Nem szeretnék valószínűségről beszélni, ami biztos, hogy mi nyitottak vagyunk. Ugyanakkor, mint már mondtam, a játékosnak megfelelő minőséget kell képviselni.

Arteta sérülése természetesen nagy érvágás számunkra. Még inkább, ha hosszabb időre dől ki, hisz akkor számszerűleg is kevesen leszünk. Amennyiben hosszú-távú sérülésről beszélünk, az olyan helyzetet teremt, ami mindenképpen elgondolkodtató.

- zárta szavait a francia

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

10 éve
Törölt felhasználó
Ericsson! :D :lol:
Gyere már írjál valamit, hát látod téged akar a nép! :D
Ne csak nekünk lökjed a hülyeséged, itt is lássák, vagy nincs pénzed benzinre feljönni ide? :D:DDD
Itt is lökjed a Giroud imádás szövegeidet! :D
10 éve
Ericsson él és virul, ha írtok neki egy petíciót, szerintem egy hsz erejéig beköszön.
Csak Lacinak címezzétek a levelet! :D %-P
10 éve
Törölt felhasználó
Facebookon épp az imént posztoltak egy twitteres hírt ,miszerint megyünk Cavaniért! Ez a hír bárcsak igaz lenne ,de volt itt már szó Vargasról is.Ezeknek a híreknek szerintem nincs igazán valóságalapja ,csupán annyi ,hogy van pénzünk igazolni!Viszont minimum Manolast illő lenne még elhozni.
10 éve
Törölt felhasználó
'ericsson' él és virul, továbbra is hatalmas fan, csak nevet változtatott az oldalon, és már jó ideje nem ír :D

Én is hiányolok sok embert, az említett nevek közül mindenkire emlékszem, kár, hogy ezek az emberek eltűntek, mert bőven emelték az oldal színvonalát. Sajnos - vagy valaki szerint nem sajnos -, manapság én is kevesebbet tudok írni ide, de azért igyekszem mindig 'beszólni' valamit, csak hogy ne felejtsetek el :D
10 éve
Tényleg, batti, Clichy és eriCesc is jó arc volt.

Szólj hozzá