Arséne Wenger nem bánkódik amiatt, hogy Cesc Fabregas a nagy rivális, Chelsea együtteséhez igazolt a nyár folyamán. A spanyol játékost mintegy 35 millió euróért adta el a Barcelona, s bár az Arsenalnak opciós joga lett volna visszavásárolni a középpályást, Wenger végül kitartott a jelenlegi kerete mellett.

José Mourinho azonban kapott az alkalmon, és leigazolta a 27 éves játékost, aki hétfőn debütálhatott a Chelsea színeiben a Burnley ellen. Fabregas bemutatkozása pazarul sikerült, hiszen két gólpasszal is kivette a részét a Kékek 3-1-es győzelméből. 

Wenger azonban elárulta, nem szomorkodik amiatt, hogy Fabregas immáron a Chelsea-t erősíti.

Láttam a hétfői meccset, és igen, furcsa volt őt kék mezben látni játszani. De el kell fogadni, hogy a profi focisták csapatot válthatnak. Én akkor bánkódtam a leginkább, amikor tőlünk távozott. Onnantól kezdve az ember el tudja fogadni azt a tényt, hogy jöhet még néhány csapatváltás. Nem bánkódom amiatt, hogy Fabregas a Chelsea-be ment, én akkor voltam szomorú, amikor tőlünk elment.

Wenger viszont hozzátette, örül annak, hogy Aaron Ramsey összességében tudta pótolni Fabregas-t.

Az a szép az életben, hogy ha valaki elmegy, akkor más átveheti a helyét. Ramsey és Fabregas stílusa különböző. Aaron óriási játékossá vált, de még mindig óriási potenciál van benne. Fiatalabb, mint Cesc, és még mindig van benne tartalék, hogy még jobb játékos legyen belőle.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

10 éve
2 gólpasszal*
10 éve
Fabregas és Ramsey stílusa azért különbözik bőven... Fabregas irányítóbb szellemű, Ramsey pedig inkább olyan BtB, akinek a támadás nagyon erőssége. Cescnek a legnagyobb erőssége a passzjáték, még Ramsey a kapura sokkal veszélyesebben, gólra törően játszik.
10 éve
Én csíptem Fabregas, de Ramsey jobb játékos lesz mint ő most, persze ha nem sérül meg túl sokszor.Ágyúsok!

Szólj hozzá