Jack Wilshere az Arsenal hivatalos weboldalának adott nyilatkozatában elárulta, a Besiktas elleni Bajnokok Ligája-rájátszás kör visszavágója olyan lesz, mint egy kupasorozat döntője.

Az Arsenal pocsék játékkal, több nagyobb helyzetet is kihagyva végül 0-0-ás eredményt ért el Törökországban, így a továbbjutás az Emirates stadionban megrendezésre kerülő, jövő heti visszavágón dől majd el.

A tét nem kevés: azon túl, hogy sportszakmailag az Arsenalnak illene bejutnia a főtáblára, az UEFA-tól legalább 20 millió font reklámbevételtől érkezne. Wilshere ugyanakkor bizakodó, hogy meglesz a továbbjutás.

Nagyon keményen dolgoztunk az egész tavalyi szezon folyamán. Sokáig az élen harcoltunk, de később visszaestünk, de komoly munkánk volt abban, hogy legalább a negyedik hely meglegyen. - mondta Wilshere.

Mindig is ott akarunk lenni a Bajnokok Ligájában. Vonzóak akarunk lenni a többi játékos számára, ráadásul a mostani keretet is olyan focisták alkotják, akiknek ebben a sorozatban akarnak játszani.

Ez persze a Besiktasra is igaz. Keményen hajtottak ők is, és nem akarják a kukába dobni az egész munkájukat. Szoros lesz a visszavágó, nagy lesz a nyomás mindkét csapaton. Jó mérkőzésre van kilátás az Emiratesben.

Az Arsenal számára mindenesetre jó hír, hogy a tervek szerint az eddig mellőzött német világbajnok játékosok ott lehetnek a visszavágón.

 

Mind a hárman nagyszerű jellemű játékosok az öltözőben. Nagyon jó játékosok, ezt mondanom sem kell. Nagyon várjuk már, hogy visszatérjenek. Az ő mentalitásukkal még erősebb lesz a csapatunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá