Arséne Wenger a Besiktas elleni Bajnokok Ligája-rájátszás kör odavágóját követően úgy nyilatkozott, nehéz meccsen van túl az Arsenal, de nem is számíthattak másra a török csapattól.

Az Arsenalnak csak elvétve akadtak helyzetei a törökországi derbin, ám a ziccereket nem sikerült gólra váltaniuk Giroudéknak. A Besiktas végig fegyelmezetten játszott, sőt a törököknél több nagyobb helyzetük is volt - ám végül nekik sem sikerült gólt szerezniük.

Nehéz meccsünk volt. Összességében az iram végig magas volt, a Besiktas pedig végig felpörögve játszott - minden egyes labdáért megküzdöttek, az elejtől a végéig nagyon kellett koncentrálnunk. Fizikálisan még mindig alulmaradtunk egy-két helyzetben, de 90 percen keresztül sikerült végig nagyszerű iramban játszanunk. - mondta Wenger.

 

Természetesen győzni szerettünk volna, és ehhez megvoltak a lehetőségeink is, de éppen a Besiktas is nyerhetett volna. Emiatt gondolom azt, hogy a döntetlen igazságos eredmény. Azt tudtuk, hogy Besiktas egy nagyszerű ellenfél lesz. Szoros lesz a visszavágó, de otthon leszünk. A feladat egyértelmű: meg kell nyernünk azt a meccset.

A mérkőzés alatt Mikel Arteta sérülése és Aaron Ramsey kiállítása is tovább borzolta az Arsenal-rajongók kedélyeit. Wenger nem értett egyet a walesi piros lapjával.

Szerintem sem az első, sem a második sárga lapja nem volt jogos. Nehéz belegondolni, hogy néhány szabálytalanság egyáltalán nem ért sárgát, miközben Ramsey kettőt is kapott, így nem játszhat a jövő héten.

Wenger megerősítette, hogy az Everton elleni szombati bajnokira már ott lehetnek a világbajnok német játékosok. 

A védelmet tekintve egy kicsit szűkösen vagyunk, emiatt aggódom is. Ugyanakkor a hétvégén már ott lehetnek Özilék. Remélem, jó formában lesznek, mire hazaérünk.

 

Ami pedig az átigazolásokat illeti: jelenleg nem állunk közel senkihez sem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (47)

10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI: Pedig néha azaz érzésem, hogy úgy van kezelve. Tény, hogy roppant tehetséges és én szeretném minél többet látni a pályán de egy ilyen fontos meccsen azért a rutinosabb játékosok mellett szokás dönteni. Abban egyetértek, hogy Cazorla helyett most már ideje lenne mást játszatni, mert gyakorlatilag Wilshere és Ramsey útjában volt az egész meccsen és egyre kevésbé ízlik neki ez a szélső poszt.
10 éve
Törölt felhasználó
Kedves Feri10
A barátomat Kottán Györgynek hívják. Ő volt az első, akinek FIFA licence volt magyar származásúként. Igaz, hogy nem olyan nagy sztár mint Te, de azért csak egy csapatban játszott Pelével és Cruyff-al, meg nyert szakvezetőként Dél-Ázsia kupát. Arról az egy-két szövetségi kapitányként eltöltött évéről már nem is beszélnék.... és ezt sikeresen tette. Nem a szája volt nagy, mint Neked!
10 éve
Törölt felhasználó
Jocikám, nem vagyok lemaradva, csak ha gondolkodnál, rájönnél, hogy Pinyő a stróman, akivel olcsón meg akarták úszni, a szart pedig Csányi keveri.
10 éve
Törölt felhasználó
Jackoxi hát szimplán csak az,hogy kb minden 3. kommentbe benne van egy kezdő 11 amit az öreg nem fog pályára küldeni :D
10 éve
Törölt felhasználó
Athlon, vszinuleg azert mert ilyen random, felesleges, provokatív kommentet meg nem irt senki. :D

Szólj hozzá