Mint arról már beszámoltunk, a görög válogatott és az Olympiakos védője, Kostas Manolas lehet a Barcelonához távozó Thomas Vermaelen utódja.

A 23 éves játékos egyénileg remek szezont tudhat maga mögött, hisz mind a világbajnokságon, mind pedig a klubcsapatában kiemelkedően teljesített.

John Cross értesülései szerint a két klub 6 millió fontban állapodhat meg egymással Manolas árat illetően, akinek távozását jóformán edzője is elismerte.

Arsene Wengernek nem csak a görög volt ott a listáján, de Chambers teljesítményét látván felesleges lenne nagy összeget kifizetni egy olyan játékosért, mint Matija Nastasic, aki közel sem biztos, hogy több lehetőséghez jutna, mint jelenlegi csapatánál.

Manolasért egyébként több olasz együttes is érdeklődik, közöttük a Juventus, de jelen állás szerint az ágyúsok számítanak favoritnak az AEK Athen-t is megjárt védő megszerzésének ügyében.

Az előző napok hírei hamisak, miszerint a játékos árának kapcsán megegyezés született és már orvosi vizsgálatok is elkészültek, ami jelenleg biztosnak tűnik, hogy a két klub tárgyalásban áll egymással.

Wenger egy korábbi interjújában úgy nyilatkozott, nyitott a további átigazolásokra, de bármilyen megegyezés csak a biztos Bajnokok Ligája kvalifikációt követően fog megtörténni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

10 éve
Törölt felhasználó
Mert a "jó szurkolók" mindig szidnak mindenkit bármi van.
10 éve
Athlon: Az is igaz abszolút, hogy Jack még így se játszik roszzul.
10 éve
James! Én értem, hogy idény elejei forma van mindenkinél, de akkor miért szidják Wilshere-t??
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem már egy KH érkezésével is jók vagyunk.Ahogy korábban említettem Chambers már az idén átveheti Arteta helyét a középpályán.Formációtól függetlenül a Chambers-Ramsey-Wilshere középpálya előttük özil-Walcott-Sanchez támadótrió rendkívül erős és kreatív!Rabiot persze jöjjön mert jövőre elég sok távozó lesz a középpályáról.
10 éve
Törölt felhasználó
sport tv adja

Szólj hozzá