Komoly védőhiány lépett fel az Arsenalnál mindössze egy nappal a Besiktas elleni Bajnokok Ligája-rájátszás kör odavágója előtt.

Laurent Koscielny játéka már a Crystal Palace elleni nyitómeccsre is kérdéses volt, ám a francia tudta vállalni a játékot múlt szombaton. A francia védő állapota ugyanakkor továbbra sem 100%-os, így közel sem biztos, hogy pályára léphet kedden Törökországban.

Kieran Gibbs még Koscielny-nél is rosszabbul járt, az angol védőt a bajnoki meccs 53. percben le is kellett cserélni. Mindezek tükrében az Arsenal nem éppen a legjobb formában várja a kulcsfontosságú török derbit.

Nagyon azon vagyunk, hogy továbbjussunk, mert ott akarunk lenni a főtáblán. Tudjuk, mennyire fontosak a selejtező meccsek. Mindig nehezek ezek a rájátszás-kör sorsolások, tavaly a Fenerbahcével, idén a Besiktas lesz az ellenfelünk. Mindent bele fogunk adni, hogy tovább menjünk. - mondta Wenger.

 

Rengeteg mindent bele kellett adnunk a Crystal Palace elleni meccsünkön, de remélhetőleg mindenki felépül a keddi mérkőzésre.

Wenger azt is hozzátette, hogy szükség esetén beveti Per Mertesackert, aki az Everton elleni bajnoki előttig jegelni akart.

Koscielny állapotát hétfőn mérjük fel. Ha fitt és játékra kész állapotban lesz, mindenképpen játszani fog. Az eredeti terv szerint a németeket az Everton elleni meccsig pihentettük volna, de végszükség esetén Mertesacker is utazni fog.

 

Ami a többieket illeti: Bellerín megkaphatja a lehetőséget és ott van Ignasi Miquel is. A védőket illetően szűken vagyunk, szóval nagyon bízom abban, hogy Koscielny felépül időben. - zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

10 éve
Törölt felhasználó
Hát a cselzi jóval erősebb lett a tavalyinál, mindössze 2 igazolás által. Fabre tényleg még egy zseni,nagyon jó szezonja lesz az biztos, és Costa sem lazsál.... :(
Nekünk is ez kéne egy igazi gólvágó. Cavanit nagyon elkéne hozni. Remélem idén Özil is jobb formát fog mutatni.
10 éve
Törölt felhasználó
Istenem, de szar érzés Fabregast kékben látni. Sajnos még mindig fantasztikus.
10 éve
Ááááá Fabregas... Egyedül megnyeri a meccset a Chelseanek. 8-/
10 éve
bojan: Mert Koscielnyt ki lehet hagyni, mi? Meg ha Merte alázatos, akkor Laurent micsoda? Hogy őszinte legyek én képességek alapján is többre tartom Kosit, mint BFG-t. De mind1, mert mindketten nagyon jó védők és jelenleg stabil helyük van a kezdőben.
10 éve
Törölt felhasználó
Off: A Wenger éra 50 legszebb gólja, érdemes megnézni :)
https://www.youtube.com/watch?v=6vSA40QntQI

Szólj hozzá