A mai nappal kezdetét veszi a Premier League 2014-2015-ös szezonja, a friss szuperkupa győztes Arsenal a Crytsal Palace együttesét fogadja az Emirates Stadionban.

A londoniak számára a 2014-es év eleddig remekül alakul, májusban kilenc éves trófeaínséget szakítottak meg az FA kupa elhódításával, majd augusztus közepén a szuperkupát is megnyerték Wenger fiai.

Az erősítések terén sem vallott szégyent a londoni csapat idén nyáron, Calum Chambers, Mathieu Debuchy és David Ospina mellett Alexis Sanchez megszerzését is sikerrel abszolválta a klub.

A mérkőzés érdekessége, hogy a vendégek szakvezetője, Tony Pulis a mérkőzést megelőző 48 órával felállt csapata kispadjáról a tulajdonossal való nézeteltérése miatt.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Debuchy, Koscielny, Chambers, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Alexis, Cazorla, Sanogo

A kispad: Martinez, Monreal, Coquelin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Campbell, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (73)

10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, Egyetértek, amúgy erre a felállásra gondoltam én is.
10 éve
Törölt felhasználó
10 éve
Pletyka! :D
10 éve
Törölt felhasználó
Szinte mindenki gyengén játszott önmagához képest. Nagyon de nagyon pontatlanok voltunk, és pár ember igen körülményes is. Besiktas ellen sokkal pontosabb és pörgösebb játék fog kelleni,ha ott akarunk lenni a BL-ben. Hát vannak még hibái Szczesznyinek, de nem véletlenül lett idehozva Ospina. Kár, hogy lesérült egyből :/ .
Nem értem miért mondod ezt Pinokkió, máskor a 70. percben szokta ezeket meghúzni az Öreg :D Most egész hamar cserélt :'D
10 éve
Szerintem Wilshere és Ramsey, de még Casorla is gyengén játszott Sanchez meg egyedül próbálkozott, Sanogo meg ááááá... Ennyi bénázást még egy Palace ellen se visel el a csapat. Nekem Arteta ma tetszett, Chambers nagyon szuper volt, Cosi is jó volt (a gólt rosszul védekeztük le). A szélső hátvédek nem nagyon érvényesültek. Szczesny miatt pontokat fogunk veszteni, szerintem a gólnál bénázott (ilyenkor oldalra rúgja ki, ne középre, volt ideje), de akár kijöhetett volna a fejesnél is, majd a 2. félidőben is volt egy kijövetele, aminél a bíró az ellenfelet szabálytalannak látta (én nem), huh... Én tavaly is rettegtem tőle, néha túl magabiztosnak tűnik, nem mozdul a lövésekre, ami centikkel megy mellé, szóval, én adnék esélyt Ospinának! Ja és Giroud és Ox bejövetele után taktikát váltottunk, kiürítettük a középpályát (addig 5en torlódtunk középpen), és széjjelebb húztuk őket elől. Ezzel nyertünk (meg némi szerencsével), de ezt nem a rohadt 60adik (Wenger mániája) percben kellene meghúzni! :zip:

Szólj hozzá