Az idei átigazolási ablak merőben másként alakul az Arsenal háza táján, mint az elmúlt években, a klub már júliusban négy új játékos szerződtetését jelentette be.

Ugyan távozók is akadnak, Bacary Sagna és Lukasz Fabianski lejárt szerződésük okán, Vermaelen és Jenkinson a több játéklehetőség érdekében hagyta el a klubot, igaz utóbbi csak kölcsönben.

Arsene Wenger már a hónap elején jelezte, nyitott a további potenciális üzletek megkötésére, ha megtalálja a megfelelő minőséget a piacon. A dolgok jelenlegi állása szerint távozók és érkezők is lehetnek.

Sok minden történhet még augusztus 31-ig. Mindig is mondtam, hogy előnyösebb lenne már az első forduló előtt bezárni a piacot, mindenki számára sokkal könnyebb lenne.

- kezdte Wenger

Maximálisan elégedett vagyok az új igazolásokkal, minőség és hozzáállás terén is megfelelnek az elvárásoknak. Leigazoltuk Debuchyt, Sanchezt, Ospinát és Chamberst is, akik remekül beilleszkedtek a csapatba.

Az érkezők mennyiségének ellenére stabilak maradtunk, sőt ami a legfontosabb, hogy a csapat erősödött. Hogy fogok-e még igazolni? Nem zárom ki ennek a lehetőségét. Financiálisan erős helyzetben vagyunk, de először szeretnénk a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutni.

- folytatta

Számszerűleg talán néhány területen kevesen vagyunk, de a keret mélysége már így is nagyon jó.

A támadószekciót tekintve rengeteg lehetőségünk van. Joel Campbell visszatérésével, Alexis leigazolásával és Theo felépülésével hihetetlen erőt képviselünk elől.

- zárta szavait a francia menedzser

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (52)

10 éve
Törölt felhasználó
Hát igen az biztos, hogy a francia ligában valahogy egyszerűbb a gólszerzés. lásd:Giroud :D
De amúgy igen, tényleg kevés esély van rá. Ahogy elnézem a mai kezdőt Wenger komolyan gondolta Sanogoval dolgokat, hogy beépíti, mert Giroud padon van megint. Szóval így egyre valószínűbb, hogy nem lesz már támadó igazolás.
10 éve
Törölt felhasználó
Nem rossz számok az tény, de azért egy Francia bajnokságban hozza, ahol a PSG-n kívül nincs 1 egy komoly csapat se, talán a Monaco amíg Falcao ott van. Persze ettől függetlenül elnézném nálunk, de ne számítsunk rá, hogy idén jönni fog, talán jövőre.
10 éve
Kíváncsian várom.
10 éve
Törölt felhasználó
Cavani jönni fog.
Reus és Khedira nem.
10 éve
Szasza! Akkor további kellemes nyálcsorgatást a fantasy válogatottadhoz, majd szeptember 3-án elvégezzük a számadást, hogy jött-e a Reus-Khedira-Cavani trió-

Szólj hozzá