Az Arsenal támadószekciója az idei szezonban sokkal kompetitívebb lehet, mint az volt tavalyiban, köszönhetően Alexis Sanchez leigazolásának, Theo Walcott közelegő felépülésének és végül, de nem utolsó sorban Joel Campbell visszatérésnek.

A minőségi javulás megkérdőjelezhetetlen, ennek viszont szenvedő alanya is akadhat a csapaton belül, az a Serge Gnabry lehet az áldozat, aki a tavalyi szezonban már többször is pályára léphetett a felnőtt csapatban.

A 19 éves labdarúgó korosztálya egyik legnagyobb tehetségének számít, fejlődésének érdekében pedig jelenleg egy kölcsönszerződés tűnhet a legoptimálisabb választásnak, ami bizonyos, hogy érdeklődőből nincs hiány.

A német korosztályos válogatott támadó iránt többek között az Aston Villa, a Newcastle, a Southampton és a Crystal Palace érdeklődik, jóllehet Gnabry a hírek szerint inkább maradna, s megküzdene helyéért a csapatban.

Arsene Wenger hosszútávú tervei között ott szerepel a német játékos, de a francia úgy véli, a Stuttgart nevelte futballistának állandó játéklehetőségre van szüksége ahhoz, hogy a következő szintre léphessen karrierjében.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

10 éve
Bőven lesz neki helye a jövőben, de most ilyen ászokkal 1 csapatban nem sok babér teremne neki. 1-2 év kölcsön nagyon jót tenne neki.
10 éve
Törölt felhasználó
Miért ne futhatna be nálunk? Még csak 19 éves, Cazorla 30 lesz, Rosicky meg 34 és meglepődnék ha Podolski 1 évnél tovább még nálunk lenne. Egy kölcsönadás és állandó játéklehetőség mellett rengeteget fejlődhet. Remélen Jenkinson is megmutatja idén, hogy lehet keresnivalója nálunk.
10 éve
Attól félek, hogy ő se nálunk fog befutni. Pedig az egyik legnagyobb tehetségünk. Ha esetleg Poldi távozna akkor én vele pótolnám.
10 éve
Törölt felhasználó
Már júniusban kölcsön akarták venni, csak ő nemet mondott, hogy neki az a csapat nem elég jó, ez elég rossz hozzáállás, mindenképpen kölcsön kell adni, mert itt semmi esélye játszani, még talán a padra se fog kerülni. Az U21 meg hiába fejlődik, alig ér többet mint az előző években.
Így hogy Shaw megsérült, Blindet is kihúzhatjuk az esetleges érkezők közül, szinte biztos a MU-ba megy.
10 éve
Törölt felhasználó
Én nem bánnám, hogy ha maradna, mert nagyon jó játékosnak tartom, és tavaly akárhányszor lépett pályára, mindig villantott. De tény, hogy most sokan vannak a posztján, kár lenne elnyomni - a jövő pedig mindenképpen az övé!
Szerintem az Aston Villa vagy a Southampton lenne a legmegfelelőbb hely a számára, mivel mindkét klubnál kiváló fiatal-bázis van, így biztos, hogy folyamatosan tudna játszani, és ezáltal fejlődni.

Szólj hozzá