A Telegraph újságírója, Jeremy Wilson értesülései szerint Arsene Wenger továbbra is aktív a piacon, s eltökélt, hogy legalább még egy igazolást nyélbe üssön az átigazolási ablak bezárta előtt.

A klub már júliusban négy új játékos szerződtetését jelentette be, név szerint Calum Chambers, Mathieu Debuchy, David Ospina és Alexis Sanchez írt alá az friss szuperkupa győzteshez.

A minőségi játékosok érkezte mellett egy fontos távozó is akad a londoniak keretéből, Thomas Vermaelen a több játéklehetőség érdekében a spanyol Barcelona együtteséhez szerződött az elmúlt héten.

Több megbízható forrás tudni véli, hogy Wenger két pozíció megerősítésében gondolkodik, ez pedig nem más, mint a védelem és a középpálya, jóllehet a francia egy univerzális játékos leigazolását preferálja, aki képes mindkét szerepkörben minőségi teljesítményt nyújtani.

Ennek értelmében a lista élén William Carvalho, a Sporting védekező középpályása, Benedikt Höwedes, a Schalke védője és Luiz Gustavo, a Wolfsburg brazilja áll, aki meglehetősen közel állt ahhoz tavaly nyáron, hogy az Arsenalhoz szerződjön.

Az előbb felsorolt játékosok mindegyike több poszton bevethető, de Höwedes leigazolása igen valószínűtlennek mutatkozik, egyrészt mert a játékos ára túl magas, másrészről pedig ugyan a védelem bármely pontján igen, de a középpályán nem bevethető.

Wenger kalapjában természetesen a három futballistán kívül más név is található, ilyen lehet Matija Nastasic, Fabian Schär vagy a világbajnokság egyik felfedezettje, Kostas Manolas, aki az Olympiakos alkalmazásában áll.

Wilson megjegyezi, egy vagy két potenciális érkező mellett további távozó is akadhat, a klub egy elfogadható ajánlat estén túl adna a német világbajnok, Lukas Podolski játékjogán. Az egykori Bayern München játékosért még nem történt megkeresés.

Wenger egy korábbi interjújában úgy nyilatkozott, a piac a hónap második felétől, augusztus 15-től 31-ig várhatóan ismét beindul, így nem lenne meglepő, ha a gall maga is a következő napokban indítana hadjáratot a kiszemeltjeiért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI a realista :lol:
10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI!
Annyi, hogy Real fórumon írtad. Minenkinek a saját gyereke a szebb. Neked Wenger, nekik Ancelotti.
Hiába PL topik, de a fórumot leginkább a realosok használják(gondolom). Lehet, hogy Ancelotti jobb edző Wengernél, de az is lehet, hogy Wenger jobb az olasznál. Kit érdekel? Nem sűrűn találkozunk a Realal, sőt Wenger sem Ancelottival, szóval teljesen értelmetlen vita volt.

Ramsey elérheti Modric szintjét, de eléggé más a stílusuk. Ramsey sokszor felér a támadással, befejezi a helyezeteket, Modric viszont inkább csak osztogat és távolról veszélyes a kapura.
10 éve
Törölt felhasználó
Aaron Ramsey scores, when he wants!!! :coolsmirk:
10 éve
Touré5: Most a Premier League topikkal mi a baj? Meg csak az igazságot írtam. Olyan helyekre, ahol a Real a téma direkt nem írtam semmit. Egyébként se én hoztam fel a témát. Valamelyik csóka írta még vasárnap környékén, hogy Ancelotti jobb edző Wengernél (a PL-topikba), aztán nem tetszett nekik, hogy nem értek vele egyet. Meg szerinted Ramsey nem érheti el Modric szintjét (sőt szerintem már most közel áll hozzá)?
10 éve
Törölt felhasználó
Az NSO-t hagyjuk, a hazai média szokásos színvonalát hozza, az meg tudjuk milyen.

Szólj hozzá