Angol sajtóértesülések szerint Arsene Wenger első számú kiszemeltje az Olympiakos védője, Kostas Manolas lett, akit még a hétvégi szezonnyitó előtt megszerezne.

A 23 éves védő egyénileg remek szezonon van túl, hisz mind klubcsapatában, mind pedig a görög válogatottban meghatározó szerepet töltött be.

Thomas Vermaelen távozása okán lett szükség egy újabb védőjátékos szerződtetésére, más kérdés, hogy Wenger egy olyan futballista leigazolását preferálná, aki védekező középpályásaként is bevethető.

A görög középhátvéd megszerzése azért is lehet sürgősebb a vártnál, mert Laurent Koscielny egy kisebb Achilles sérüléssel bajlódik, ami miatt nem kizárt, hogy ki kell hagynia a szezon első két-három mérkőzését.

Wenger érdeklődést mutat a Sporting védekező középpályása, William Carvalho iránt is, de a játékos végára túl magas lenne, mivel a Sporting által rögzített 35 millió fontos kivásárlási ár csak 60%-a a játékjogának, a maradék 40% egy portugál cég birtokában áll.

Mint arról tegnap beszámoltunk, Wenger Luis Gustavo helyzetét is figyelemmel követi, bár a brazil tegnapi nyilatkozata szerint a Wolfsburg játékosaként tervezi a következő szezont. A hírek szerint egyébként a brazilnak is van kivásárlási ár a szerződésében, ami mintegy 25 millió fontra rúg.

Ugyan hitelesebb források egyelőre nem erősítették meg a Manolasért való tárgyalásokat, nem kizárt, hogy a görög ügye már egy előrehaladottabb fázisban jár, s nem sok választja el attól, hogy Arsenal játékosa legyen a következő néhány napban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

10 éve
Törölt felhasználó
Jó meglátás! ;) A PL számomra azért bír nagyobb jelentőséggel, mert az egy maraton, 38 meccs után kerül ki a legjobb csapat, ráadásul több potenciális bajnok esélyes is van, és habár becsúszik néhány 'sima' meccs, de attól függetlenül a kicsik ellen is meg kell izzadni a (jobb esetben) 3 pontért. Persze a BL nyilván óriási presztízsű sorozat, a 'legjobbak' ott játszanak, de mégis azért soroltam hátrébb, mert számomra nincs olyan varázsa, mint a PL-nek, illetve ott sok múlik a szerencsén, illetve a pillanatnyi formán - ráadásul sokkal rövidebb sorozat. Ez az indokom.
10 éve
Törölt felhasználó
Én a BL-t és a CS-t azért helyeztem előrébb, mert azokat szerintem nehezebb megnyerni.
A BL-be nincsenek gyenge csapatok(csoportkörben talán, de a 16 között biztosan nincs) a PL-ben viszont van egy pár pofozógép.
Nálam a CS azért van előrébb, mint a CC, mert egy szuperkupa győzelemhez bajnokságot vagy FA-kupát kell nyerned.
10 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom mi történt a hozzászólásom végével :D Szóval, reálisan így állítanám fel a rangsort: CS-CC-FA-PL-BL. De a személyes listám ettől eltér: CS-CC-FA-BL-PL.
10 éve
Törölt felhasználó
Fecc! A hozzászólásod vége valahol elmaradt, pedig érdekelt volna a sorrended.
10 éve
Törölt felhasználó
Touré 5! Szerintem senki nem gondolta azt, hogy most már biztosan bajnokok leszünk, mert megnyertük a szuper kupát (: De akkor is egy kupa, csillog, megy a vitrinbe (:
Egyébként én reálisan így állítanám fel a rangsort: CS

Szólj hozzá