Ma délben kisorsolták a Bajnokok Ligája selejtező körének utolsó párosításait, amely továbbjutás esetén egyenesen a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájára vezet.

Az Arsenal a török Besiktas együttesével találkozik majd, az első mérkőzés Törökországban, a második pedig Londonban, az Emirates stadionban lesz megrendezve.

Pontos időpont a két mérkőzés napjáról egyelőre nincs, az odavágó napja 19/20, a visszavágóé pedig 26/27 lesz, várhatóan a következő órákban ez is felfedésre kerül.

Így tehát a tavalyi évhez hasonlóan ismét török csapattal kell megküzdeni a selejtezőben az ágyúsoknak, mint ismert tavaly a Fenerbache gárdája volt az ellenfél, akiket 5-0-ás összesítéssel ejtett ki a Wenger-csapat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

10 éve
Nem jön ide Douglas Costa.
10 éve
Egyébként ha már univerzális (védő+szűrő az egyben) játékost akarunk igazolni, akkor azt mondom Javi Martinez. 🧀 Talán ha Kroos marad a Bayernbe, még lett is volna rá esélyünk.
10 éve
Törölt felhasználó
Annyira hogy ha jönne, akkor nem jönne DM, mert meg lenne a 17 nem hazai nevelésű játékos. Szóval max ha Cazorla megy, vagy a mostanra már inkább celeb, mint focista Podolski, lassan többet fotózkodik mint a Kardashianok együtt.
10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI én emiatt a 8ember miatt nem félek. Főleg hogy mennyi sérültünk szokott lenni, remélhetőleg jó darabig 4fronton leszünk harcba, így padon is végre nem Lordok fognak ülni. Biztos vagyok benne hogy mindenki lehetőséghez fog jutni. Maximum már csak védő és vkp érkezik szerintem de lehet hogy csak védő Wenger már teljesen össze zavart a nyilatkozataival.
10 éve
Douglas Costás pletykáknak mi a valóságalapja? Azt mondják róla technikás, labdaügyes játékos, de egyszerűen annyira tele vagyunk arra a posztra, ahol a ő játszik... Az egy szem csatár mögötti 3 helyért pályáznak 8-an ( Walcott, Campbell, Gnabry, Özil, Rosicky, Cazorla, Chamberlain, Podolski). Sőt még lehet, hogy Sanchez is itt fog szerepelni. De ha Alexis a szélen lesz, akkor mondjuk valószínű Campbell megy be középre. Szóval akkor maradjunk a 8-nál. Ez rengeteg! Én kölcsönadnám Gnabryt és akkor talán-talán sikerül majd mindenkinek megfelelő játékpercet biztosítani. Szóval Costa ne jöjjön!

Szólj hozzá