Arséne Wenger nem aggódik különösebben az AS Monaco ellen elszenvedett vereség kapcsán, s jobb formát ígért a Manchester City elleni szuperkupa rangadóra.

Az Arsenal 1-0-ás vereséget szenvedett a Monaco ellen egy nappal azt követően, hogy 5-1-es diadalt arattak a Benfica csapata ellen. A szurkolók számára az eredmény mellett a csapat játékstílusa is csalódást keltő volt - míg szombaton sziporkázott Wenger együttese, Falcaóék ellen csak szenvedtek Ramseyék.

Wenger ugyanakkor nem aggódik a formaingadozás miatt.

Bebizonyítottuk, hogy egy nap alatt mennyi minden tud változni a futballban. Szombaton élénk, dinamikus és mozgékony játékot láthattak tőlünk, vasárnap viszont statikusak, letargikusak voltunk, semmi meggyőző erő nem volt a stílusunkban. Néhány játékos nem volt fizikálisan elég friss a szombatot követően, összességében még nem álltunk teljesen készen. Gratulálnunk kell a Monacónak, jobbak voltak nálunk, mi pedig jogosan kaptunk ki.

 

Összességében nem aggódom a játékosaim formáját illetően. Ez is az előszezon része, ráadásul jó figyelmeztetés volt, hogy fizikálisan még nem állunk készen - túl sok játékosunk volt fáradt, ezen a szinten pedig erőnlét nélkül minden elvész. Vannak azonban pozitívumok is: nem sérült meg senki, ráadásul van tartalék a csapatban.

A francia azonban jobb formát ígért a Manchester City elleni Szuperkupa meccsre.

Igen, jobb formában leszünk a hétvégére, bár ez igaz lesz az ellenfelünkre is. - zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá