A nyár egyik, az Arsenal háza táján várhatóan legnagyobb erősítésnek számító Alexis Sanchez bemutatkozott új csapatában, a chilei a hétvégén megrendezett Emirates kupán léphetett pályára.

A 25 éves játékos július elején, mintegy 35 millió font ellenében írt alá az észak-londoniakhoz a spanyol Barcelona együttesétől, elutasítva ezzel a Liverpool és a Juventus érdeklődését.

A szurkolók tárt karokkal várták a világbajnokságon is remeklő  játékost, aki gyorsaságával és gólérzékenységével új színt hozhat az ágyúsok játékába. Az egykori Udienese-támadó hálás a meleg fogadtatásért.

Lépésről-lépésre kell haladnom, eddig mindössze kétszer edzettem együtt a többiekkel.

- kezdte

Ma 70 percet játszottam, amire mindenképpen szükségem volt. Ami innentől a legfontosabb, hogy keményen dolgozzak és az edzésekre összpontosítsak.

Szeretem a csapat által képviselt stílust. A célom nem más, minthogy minél több mérkőzésen játsszak, annyi gólt szerezzek, amennyit csak lehetséges és hogy trófeákat nyerjek a csapattal.

- magyarázta

Játszanom kell és megfelelő kondícióba kerülni. Jelenleg nem vagyok 100%-os állapotban.

A szurkolók fogadtatása zseniális volt. Nagyon hálás vagyok minden egyes szurkolónak. Rendkívülien boldog vagyok, s remélem, én is boldoggá tudom őket tenni a későbbiekben.

- zárta szavait Sanchez

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

10 éve
Törölt felhasználó
Hát ezt mondom én is, hogy fejlődnie kell még, de Wenger kezei alatt tudna.
10 éve
Szerintem nagyon nyers. Mindenki Youtube videók alapján játszik játékosfelderítőt, de szerintem ő még elég távol áll ahhoz, hogy ő legyen itt a mindent eldöntő nyerő gyerek. De majd Wengerék tudják...
10 éve
Törölt felhasználó
Nem rossz Carvalho, de 28 millióért elég drága lenne.
Viszont fejlődőképes és Wenger kezei alatt biztos fejlődne is.
10 éve
Majd eljön az a pillanat, amikor foglalkozunk mi is ezzel a Carvalho-sztorival :)
10 éve
Törölt felhasználó
Egyébként olyasmi játékos, mint Song.
Hosszú gólya lábai vannak és darabos, mint a kálisó. Csak kevésbé ronda.

Szólj hozzá