A nyár egyik, az Arsenal háza táján várhatóan legnagyobb erősítésnek számító Alexis Sanchez bemutatkozott új csapatában, a chilei a hétvégén megrendezett Emirates kupán léphetett pályára.

A 25 éves játékos július elején, mintegy 35 millió font ellenében írt alá az észak-londoniakhoz a spanyol Barcelona együttesétől, elutasítva ezzel a Liverpool és a Juventus érdeklődését.

A szurkolók tárt karokkal várták a világbajnokságon is remeklő  játékost, aki gyorsaságával és gólérzékenységével új színt hozhat az ágyúsok játékába. Az egykori Udienese-támadó hálás a meleg fogadtatásért.

Lépésről-lépésre kell haladnom, eddig mindössze kétszer edzettem együtt a többiekkel.

- kezdte

Ma 70 percet játszottam, amire mindenképpen szükségem volt. Ami innentől a legfontosabb, hogy keményen dolgozzak és az edzésekre összpontosítsak.

Szeretem a csapat által képviselt stílust. A célom nem más, minthogy minél több mérkőzésen játsszak, annyi gólt szerezzek, amennyit csak lehetséges és hogy trófeákat nyerjek a csapattal.

- magyarázta

Játszanom kell és megfelelő kondícióba kerülni. Jelenleg nem vagyok 100%-os állapotban.

A szurkolók fogadtatása zseniális volt. Nagyon hálás vagyok minden egyes szurkolónak. Rendkívülien boldog vagyok, s remélem, én is boldoggá tudom őket tenni a későbbiekben.

- zárta szavait Sanchez

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

5 éve
Hát ezt mondom én is, hogy fejlődnie kell még, de Wenger kezei alatt tudna.
5 éve
Szerintem nagyon nyers. Mindenki Youtube videók alapján játszik játékosfelderítőt, de szerintem ő még elég távol áll ahhoz, hogy ő legyen itt a mindent eldöntő nyerő gyerek. De majd Wengerék tudják...
5 éve
Nem rossz Carvalho, de 28 millióért elég drága lenne.
Viszont fejlődőképes és Wenger kezei alatt biztos fejlődne is.
5 éve
Majd eljön az a pillanat, amikor foglalkozunk mi is ezzel a Carvalho-sztorival :)
5 éve
Egyébként olyasmi játékos, mint Song.
Hosszú gólya lábai vannak és darabos, mint a kálisó. Csak kevésbé ronda.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek