Az Emirates kupa első játéknapján az Arsenal könnyedén, 5-1-re győzte le a Benfica csapatát, amely mérkőzésen Yaya Sanogo négyszer volt eredményes.

Calum Chambers, Joel Campbell és Alexis Sanchez is debütált a klub színeiben, a Costa Rica-i pedig góllal hálálta meg mestere bizalmát.

Mint azt tegnap már megírtuk, David Ospina egy kisebb sérülés miatt kihagyja a hazai rendezésű tornát, de Mathieu Debuhy és Alexis Sanchez is kezdőként lép ma pályára, így előbbi is bemutatkozhat a szurkolók előtt.

Kezdőtizenegy: Szczesny, Debuchy, Koscielny, Chambers, Monreal, Wilshere, Arteta, Alexis, Ramsey, Cazorla, Giroud

Kispad: Martinez, Miquel, Hayden, Bellerin, Coquelin, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Zelalem, Akpom

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (78)

10 éve
Törölt felhasználó
Diaby nem vkp. box-to-box középpályás, de sok ütközést nem kell tőle várni. A reális célkitűzés idén a bajnoki cím és ami még belefér. A Community Shield kötelező, a City sincs előrébb, mint mi, ráadásul ott is hiányozni fognak az argentinok. Közel 65 millió fontért igazoltunk, ilyen mennyiségű elköltött pénz után nehogy már dobogóért versenyezzünk.
10 éve
Törölt felhasználó
Velemenyem szerint jo volt latni ezt a tegnapi meccset, mert rengeteg minden kiderult belole:
Arteta a nagy csapatok ellen mar nem igazan lesz hasznalhato, Chambers kjo igazolas volt, Flamini meg mindig szivvel lelekkel nyomja, de esz nelkul sajnos.(ilyen paros labas becsuszasokat mellozni kellene) A vedelem jo lesz max egy kh kell, ha Verma megy. Tamadasban szvsz Giroud-Sanogo meg a furge embereink a szeleken+ egy goleros kozeppalya eleg lehet.
A vkp poszt viszint aggaszto, ha lehetne Diabyval szamolni(sajnos nem lehet) akkor nem kellene oda igazolni, igy viszont oda meg varok egy erkezot vagy esetleg kukelint is be lehetne epiteni.
A realis elvaras iden szerintem max a dobogo lehet, illetve vmelyik(esetleg mindketto) hazai kupa es egy bl 8 koze jutas szerencses sorsolas eseten. Ez igy nem is lenne rossz es jovore megint lehetne erosodni es magasabb celokat kituzni.
10 éve
Donz94: én ettől függetlenül bírom! :lol:

Arsenal856: Jackson Martinez most hosszabbított a Portoval ha jól tudom, plusz szerintem nem fizetjük ki érte azt a 35 millió eurót.Javi Martinezt nagyon adnám, kiváló felépítésű , mindene megvan ,hogy a PL-ben játsszon.Kiválóan fejel,jól passzol, a védőmunkája pedig elsőosztályú, jó húzás lenne Wengertől!Középhátvédet is tud játszani, szóval két legyet ütnénk egy csapásra, de sajnos sok esélyt nem látok az érkezésére! :/
10 éve
reálisan nézve sztem Javi Martinezt és/vagy:D Luis Gustavot el lehetne hozni, csatárposzton pedig Jackson Martinez jöhetne.
10 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Ez neked tanári? Szerintem pedig egy elmebeteg állat. Egy barátságos meccs 91. percében így odacsúszni... nem normális. Az ilyen fegyelmezetlenségeket remélem idén valamennyire mellőzni tudja!

Szólj hozzá