Utolsó szakaszához érkezett a felkészülés a 2014-2015-ös szezonra, az Arsenal - a megszokottak szerint - az idei évben is megrendezi az Emirates Kupát.

A meghívott csapatok idén is jó erőt képviselnek, a spanyol Valencia, a portugál Benfica és a francia AS Monaco vesznek részt a tornán, utóbbi kettő lesz az ágyúsok hétvégi ellenfele.

A tavalyi év legjobb játékosa, Aaron Ramsey már alig várja a torna kezdetét, a walesi középpályás szerint az ilyenkor megrendezésre kerülő két mérkőzés remek képet ad a csapat jelenlegi erejéről.

Az Emirates kupa mindig remek csapatokat tartogat a számunkra.  Ezek a csapatok a legmagasabb szinten futballoznak, ez az idei ellenfeleinknél sincs másképpen.

- kezdte

Egy remek teszt lesz számunkra a szezon kezdete előtt,  annak ellenére, hogy nyilvánvalóan jobb állapotban leszünk az első tét meccsünkre, mint a hétvégén, de mindenképpen élvezetes lesz újra ilyen magas szinten futballozni.

Ez egy remek torna. Minden szurkoló izgatott, annál is inkább mert innen már csak egy lépésre van a szezon első mérkőzése. Minden játékos nagyon várja, fantasztikus érzés lesz újra az Emirates-ben játszani.

Szintén egy zseniális lehetőség a fiatal játékosok számára, akik megmutathatják, mire képesek ezen csapatok ellen.

- zárta szavait a walesi

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

10 éve
arsenal1220: én Özil hiányában sokkal inkább Rosicky-t preferálnám, a mentalitása világbajnok, ha lehetőséget kap, mindig úgy játszik, mint ha az lenne számára az utolsó meccs. Ha mindenki így tolná a csapatban, tavaly legalább 10 ponttal nyertük volna a PL-t.
10 éve
Cazorla-nak semmi oka a távozásra. A szurkolók imádják és végre ismét egy versenyképes csapat az Arsenal. Az Atletico-t meg megint szétszedték (Courtois, Costa, Luis...), biztos nem lesz olyan szezonjuk mint a tavalyi.
10 éve
Azóta már ötvenhatszor elmondta, hogy boldog az Arsenalnál és maradni fog. Csak ezzel nem foglalkozik senki és tovább megy a hülyítés az Atleticóval.
10 éve
Azé annyit nem igazoltunk még...mert az előző szezonhoz képest ha megy Verma akkor csak +1 van...hát ez azért karcsú....!! Sőt most hogy elment Jenki egál.....!

Nem tudom nekem semmi bajom a dél amerika felé nyitással...hajrá!:D

Emellett Santit is jó játékosnak tartom....az baszott fel amikor a VBről annyit tolt a sajtóba, hogy majd utánna eldönti hogy mit akar...holott előtte 4 hónappal hosszabított Ramseyvel együtt. :zip:

Ez azért elég köcsög mentalitásra vall....főleg úgy hogy úgy zúgtak ki a VBről hogy öröm volt nézni:D
10 éve
Hát én azt nem mondanám, hogy jobb volt. Egyszerűen kell és kész :) Mindenkit ne váltsunk le :D

Szólj hozzá