Csütörtök este mind az Arsenal, mind a West Ham United hivatalosan is bejelentették, hogy Carl Jenkinson egy szezon erejéig a Kalapácsosokhoz igazolt.

Mathieu Debuchy és Calum Chambers leigazolása után Arséne Wenger úgy látta jónak, ha a több játéklehetőség okán egy évig elengedi Jenkinsont. Bár voltak olyan sajtóhírek, miszerint a Hull City véglegesen is megszerezné az angol játékos jogát, Wenger továbbra is számol Jenkinsonnal az Arsenal hosszú távú terveiben, emiatt pedig csak a kölcsönszerződés jöhetett szóba.

Örülök, hogy minden így alakult. Boldoggá tesz, hogy ennyire sok csapat érdeklődött irántam, de én végig a West Hamhez akartam jönni. Hálás vagyok a klub vezetőinek, hogy engem választottak, nagy szerepet játszottak ők is a döntésemben. Sok barátom van a West Hamnél, a szurkolók fantasztikusak, biztosan remek lesz a hangulat az Upton Parkban a következő idényben is. - nyilatkozta Jenkinson a West Ham hivatalos weboldalának.

Jenkinson 2011-ben érkezett az Arsenaltól a Charlton együttesétől, azóta pedig 57-szer léphetett pályára kedvenc csapata színeiben. Az előző szezon utolsó meccsén, a Norwich ellen pedig megszerezte az első találatát is.

A csapatnál mindenki sok sikert kíván Jenkinsonnak a következő szezonjához.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

10 éve
Törölt felhasználó
@Arsenal856

Real ellen: http://dai.ly/xpj85o
10 éve
Hát bízzunk mást nem tehetünk de a csatár érkezését és a vkp érkezését is meg lehet magyarázni:D

Egyébként augusztusban cél a BL főtábla (az mikor derül ki hogy kivel toljuk?)
Jaaa ne okozzon már gondot a CP meg a Liechster vagy ki...az evertonnal meg egy döntetlenre biztos, hogy jók leszünk. Engem inkább a CS érdekel...mert ha nagyon elpicsáznak az gáz de ha nyerünk az lendület gyerekek és nem is akármilyen!!!
10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon drukkolok Campbellnek, sokkal jobban örülök ennek, mintha idejött volna Rémy. Igaza van arsenal1220nak, nagyon kevésre vagyunk attól, hogy abszolút bajnokesélyesek legyünk, viszont augusztus első felében ne nagyon számítsunk nagy dolgokra.
10 éve
Arsenal856: Ja elég szarul lő, nézd csak meg a WHU elleni gólját idegenbe.

Off: Wenger nyilatkozta, hogy komolyan számol Campbellel és szerepel a jövő beli terveibe. Csatár tuti nem fog érkezni így, de szerintem annyira nem is szükséges. Védekező középpályás kell plusz Vermaelen helyére egy jó középhátvéd és kész is a bomba keret.
10 éve
Jackoxi: A magassága másod- v harmadrangú dolog, a fő gond a fizikális ereje ill. annak hiánya, valamint a gyorsasága is kevés a PL-hez. Jól emlékszem az első meccseire, akkor ő végezte el a szabadrúgások zömét, ezek annyira enervált lövések voltak, h nem hittem a szememnek, a távoli lövései is hihetetlenül gyengécskék voltak, ennyire telt az erejéből, azóta egy kicsit erősödött, de koránt sem eleget. A test-test elleni párharcokban folyton alulmarad, egy komolyabb VKP egy az egybeni szituációban könnyedén megállítja őt. Hazard, Agüero, Wilshere, Willian kemény kötésű srácok és még gyorsak is. Silva egy kicsit más szint, és a gyorsasága is megfelelő, Coutinho pedig nagyon gyors.

Szólj hozzá