Nem hivatalos források szerint Arséne Wenger az elmúlt napokban nem csak a játékoskeretet erősítette meg, de szakmai stábba is új szakember érkezett.

A Gooner Talk és más, megbízható forrásokkal rendelkező blog szerint a német válogatott fitnesz edzője, Shad Forsythe a napokban csatlakozik a csapathoz. A szakember már az Arsenal ausztriai edzőtáborát is felügyeli majd.

Az elmúlt években az Arsenal többször is nehéz helyzetbe került a keretet sújtó súlyos sérülések miatt. Az előző szezonban előfordult olyan hét, amikor 13 játékosra nem számíthatott Arséne Wenger, köztük olyan kulcsjátékosokra, mint Aaron Ramsey-re, Mesut Özilre, vagy Theo Walcottra. Ezt követően a csapat részéről többen is kifejtették, hogy ki fogják vizsgálni a sorozatos sérüléshullámot - ez is előrevetítette Forsythe érkezését.

Forsythe-t az egyik legjobb és legelismertebb fitnesz edzőként tartják számon. A német válogatottba 2004-ben, Jürgen Klinsmann hívására került be, a tíz évvel ezelőtti athéni olimpián pedig az amerikai női futball nemzeti csapat munkatársa volt - amely keret aranyéremig jutott.

Joachim Löw kinevezése után Forsythe a játékosok napi kondícióját és erőnlétét felügyelte és ellenőrizte. A szakember a Manchester United és a Bayern München ajánlatait is elutasította, hogy az Arsenalhoz igazoljon.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

10 éve
Törölt felhasználó
Ideje már kivizsgálni ezeket, manapság már simán meg tudják állapítani, hogy mi lehet a probléma és, hogy hogyan lehet kijavítani. Ahhoz képest nagyon régóta vannak ilyen problémáink. Reméljük igaz a hír, a németek az utóbbi néhány évben erőnlétben igencsak kiemelkednek, nekünk meg van hova előrelépni ezen a téren.
10 éve
Törölt felhasználó
:gulp:

Szólj hozzá