Calum Chambers érkezésével valószínűbbé vált Carl Jenkinson távozása is az Arsenaltól, írták a vezető brit sportlapok hétfő este.

Arséne Wenger meg nem erősített hírek szerint szeretné minél több játéklehetőséghez juttatni Jenkinsont, de minden jel arra mutat, hogy ez nem az Arsenalnál történik majd meg.

Már Mathieu Debuchy leigazolása után is lehetett olyan megbízható forrásokból származó pletykákat hallani, miszerint Wenger még egy jobb hátvéd leigazolásán dolgozik. Az akkori kiszemelt az Atletico Madrid spanyolja, Javier Manquillo volt, ám a védő ügyében végül nem jutottak megállapodásra a klubok.

Hétfőn a Sky Sports úgy értesült, hogy a Hull City kész 3 millió fontot is fizetni az Arsenalnak Jenkinson teljes játékjogáért, később viszont egy helyi lap, a Daily Hull cáfolta ezen sajtóhíreket.

A Telegraph hétfő este azt írta, hogy Jenkinson mindenképpen távozik az Arsenaltól, igaz csak kölcsönben. A játékos szeretett volna Londonban maradni, így kapóra jött a West Ham United érdeklődése.

A lap úgy tudja, hogy Jenkinson nem utazott az Arsenallal a klub ausztriai edzőtáborába, miután egynapos tárgyalást követően sikerült mindenben megállapodni Sam Allerdyce csapatával egy egyéves kölcsönszerződés ügyében.

Jenkinson a hírek szerint a Hull, a Swansea és a QPR érdeklődéseit utasította vissza, hogy a West Hamhez igazoljon.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

10 éve
Örülök, mert így legalább fejlődhet, de sajnálom is, mert a kedvenc csapatánál játszhatott és ő mindig lelkes, hajtós, szimpatikus figura volt. Biztosan nem szívesen hagyja el a csapatot, még ha csak kölcsönbe is távozik.
10 éve
Reméljük, hogy vele is olyan jót tesz majd a kölcsön, mint Wilshere-rel. 🧀
10 éve
Törölt felhasználó
Jó hogy csak kölcsön adjuk és nem adunk túl rajta, amikor megkapta a rendszeres játék lehetőséget akkor nem lógott ki a csapatból. Remélem rendszeresen lehetőséget fog kapni és élnifog vele.
10 éve
Wenger hosszú távon továbbra is számol Jenkóval. Öt éves szerződést kötött a srác 2012-ben, bőven van ideje, hogy betörjön.
10 éve
Törölt felhasználó
Ennek igazán örülök, hogy csak kölcsönben távozik. Kellenek neki a meccsek, játékban kell, hogy legyen, aztán meglátjuk mennyit tud fejlődni. Egy esély még mindenképpen jár neki az Arsenalnál.

Szólj hozzá