Jack Wilshere első alkalommal nyilatkozott a sajtónak az elmúlt hetekben elhíresült dohányzós bulija kapcsán - az angol játékos elnézést kért tette miatt.

Mint ismert, néhány hete kiszivárgott néhány kép az Arsenal középpályásáról, amelyen jól látható, hogy nyaralása alatt Wilshere illuminált állapotban dohányzik. 

Arséne Wenger eddig nem kívánta kommentálni az esetet, ugyanakkor úgy tűnik, sikerült megbeszélnie Wilshere-rel az ügyet.

Hibáztam. Sajnos nem ez volt az első ilyen eset, de mint minden ember, én is hibázok. Fiatal vagyok és tanulni fogok ebből.

 

Felfogtam, milyen következményekkel jár, főleg a gyerekek számára, akik figyelemmel követik a pályafutásom.

 

Nekem is vannak gyerekeim és nem akarom, hogy azt lássák, hogy az édesapjuk játékos létére dohányzik, ez nem helyes.

Wilshere elárulta, hogy az esete után igyekszik majd a pályán bizonyítani, s örül annak, hogy az Arsenal már több remek játékost is leigazolt a következő idény előtt.

Ez a szezon nagyon fontos lesz nekem. Előbb is tértem vissza az Arsenalhoz, hogy megkezdjem a felkészülést - ez is mutatja az elhivatottságomat a klub és a munkám felé. Azt akarom, hogy ezt mindenki észre vegye.

 

Ebben az évben minden pozitívan alakul, nagyszerű játékosok érkeztek. Alexis Sanchez az egyik legjobb volt a világbajnokságon. Debuchy is nagyszerű igazolás. Nagyon várom már, hogy ők is a pályán legyenek. - zárta szavait Wilshere.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá