Ma délután a német Kicker nevű napilap már megszellőztette, hogy közel a megegyezés Chambers ügyében, ezt késő este a BBC és a Sky Sports tudósítói is megerősítették.

Az Arsenal nagyjából 15 millió font körüli összeget fizet a 19 esztendős játékosért, aki a jobb oldalon kívül a védelem közepén, sőt a középpályán is bevethető.

A BBC értesülései szerint Chambers már pénteken átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, de a személyes feltételekről való egyezség még hiányzik a felek között.

Chambers érkezése előrevetíti Carl Jenkinson ideiglenes távozását, az angol védő minden bizonnyal valamelyik Premier League klubhoz kerül kölcsönbe a következő hetekben.

Felvetődött, hogy az Arsenal Serge Gnabry egy éves játékjogát is átadja a szenteknek, s bár hitelesebb források még nem számoltak be erről a lehetőségről, nem kizárt, hogy a német az ügylet részese lesz.

Annál is inkább, mivel a londoniak Morgan Schneiderlin játékjogát is szeretnék megszerezni, más kérdés, hogy a Guardian beszámolója szerint a Southampton 25 millió font feletti összeget szeretne a franciáért.

A jelenlegi állás szerint az Arsenal a jövőhéten két játékos leigazolását is megerősíti, a fent említett Calum Chambersét, illetve David Ospináét, aki 4 millió fontért érkezik a Nice csapatától.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

10 éve
10 éve
Az ESPN-en tenisz van. 😏
10 éve
10 éve
Törölt felhasználó
10 éve
Ricsh: Kösz! Az Arsenal Player adja a meccset?

Szólj hozzá