Mint ismert, Arsene Wenger egyik fő prioritása egy védekező középpályás megszerzése volt a nyári átigazolási ablakot tekintve, de könnyen lehet, hogy ezen tervét végül mégsem abszolválja a francia menedzser.

A tavalyi szezonban a csatár-hiány mellett ez a pozíció volt leginkább az, amelyről hiányzott egy olyan játékos, aki képes labdát szerezni és egyensúlyt tud nyújtani a középpályának.

A sok sérülés megkérdőjelezhetetlen tényezője volt a középpályás védekezés gyengébb szereplésének, de látszólag mégis hiányzott valami arról a területről.

A Mirror újságírója, John Cross arról számolt be legfrissebb cikkében, hogy ugyan Wenger érdeklődést mutatott néhány játékos iránt, de kész nem vásárolni védekező középpályást ezen a nyáron, ugyanis Jack Wilshere-nek szánja ezen szerepkör betöltését.

Az angol válogatott középpályás sok sérüléssel küszködött az előző szezonban is, s mint azt sokan tudják a 2011-2012-es idényt teljes egészében kénytelen volt kihagyni egy bokasérülés okán.

Ugyanakkor Wenger már évekkel ezelőtt kinyilvánította azon szándékát, miszerint Wilshere-t a későbbiekben visszavontabb szerepkörben kívánja játszatni a középpályán, úgy tűnik talán ez a szezon lehet az, ami elhozhatja az áttörést.

További ellenérv lehet a francia mester szemében, hogy Abou Diaby több, mint egy éves sérüléséből visszatérve már az előző szezon utolsó mérkőzésén is játszhatott néhány percet, illetve hogy egészségen eltudta kezdeni a felkészülést a csapattal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (45)

10 éve
Törölt felhasználó
az a joel Chambel nem kell nekünk megveszük ennyiért balot szerintem akár mennyire örült :coolsmile: :coolsmile:
10 éve
Most, hogy Drogba visszatért a kékekhez, szabad préda lesz Lukaku. Akár le lehetne csapni rá, bár Mou inkább odaadja aprópénzért valaki másnak, mint nekünk eladja....bár én egy "kezelhetetlen" Balotellinek is örülnék, mert akkor végre lenne 3 minőségi támadó előre. Sanogo mehet kölcsönbe, aztán kiderülne, hogy mennyire is nagy tehetség. Campbell meg felesleges ide meglátásom szerint, csatárnak kevés, széleken meg tömve vagyunk.
10 éve
Törölt felhasználó
Még mindig beljebb vagyunk vele, mint egy kezelhetetlen Balotellivel.
10 éve
Jah mert ez a campbell gyerek valami baszott nagy májer.....egy tucat az egész semmi több. 129. kurva nagy tehetség az Arsenal történelmébe...hát én egy könnycseppet se morzsolnék érte az biztos....
10 éve
Törölt felhasználó
Ha a csapat eladja Campbellt és Balotellit hozza helyette, akkor elbújhatnak szégyenbe :(

Szólj hozzá