Ismertté vált az Arsenal utazó kerete a csapat New York-i mini túrájára, ebből kiderült, hogy a csatárok közül egyedül Chuba Akpom utazott Amerikába.

A keretnek több hiányzója is van a csapat első, Boreham Wood elleni felkészülési mérkőzéséhez képest - Yaya Sanogo és Benik Afobe nem tagja a mostani csapatnak. 

Ezen a héten három játékos csatlakozott a felkészüléshez, akik szerepeltek a világbajnokságon, ám közülük csak Jack Wilshere és Santi Cazorla nevei szerepelnek az utaslistán, Alex Oxlade-Chamberlain eddig ismeretlen okok miatt otthon maradt.

Hasonlóképpen intézkedett a csapat Joel Campbellel is. A Costa Rica-i csatár már Londonban van, ám számára a felkészülés a jövő heti ausztriai edzőtáborral kezdődik, ahogyan Olivier Giroud-nak, Laurent Koscielny-nek és Mathieu Debuchy-nek. Alexis Sanchezt is a jövő hét folyamán csatlakozik be a felkészülési munkálatokba.

A német trió közvetlenül az augusztus 10-i Szuperkupa-mérkőzést követően áll munkába.

Az Arsenal kerete a New York Red Bulls ellen:

Kapusok: Wojciech Szczesny, Damian Martinez.

Védők: Kieran Gibbs, Nacho Monreal, Ignasi Miquel, Isaac Hayden, Carl Jenkinson, Hector Bellerín.

Középpályások: Mikel Arteta, Santi Cazorla, Tomas Rosicky, Kristoffer Olsson, Francis Coquelin, Mathieu Flamini, Abou Diaby, Aaron Ramsey, Jack Wilshere, Jon Toral, Gedion Zelalem, Tomas Rosicky.

Csatár: Chuba Akpom

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

10 éve
Törölt felhasználó
Kedves Athlon! Rosicky két helyen is tagja a csapatnak? ;-)
10 éve
Törölt felhasználó
A MU győzelmét nem kell túl misztifikálni 42. percig 0-1 volt az állás aztán kaptak egy büntetőt aztán Rooney saját kipattanóját belőtte első félidőben. Érthető hogy egy tét nélküli meccsen jenkik 3-0 után kaptak még 4et(az MLS-nek pedig még nincs vége). Brazilok és a németek között sem volt 7-1.
10 éve
Ő se megy sehová :D
10 éve
A Daily Mail megint felhozta a Cazorla -->Atlético pletykát...
10 éve
Touré5: Azért ott lesz még a Pool is Rodgerssel. A Spurs Pochettinoval jobb lesz szerintem + a Martinez vezette Everton is törhet borsot a nagyok orra alá.

Szólj hozzá