Aaron Ramsey úgy gondolja, hogy egy sikeres előszezonal nem csak a csapat, de ő saját maga is túlszárnyalhatja az előző idény sikeres szereplését.

A walesi középpályás 2013/14-es idénye pazarul sikerült. Bár egy térdsérülés miatt Ramsey négy hónapig nem játszott, amikor a pályán volt, húzóembere volt az Arsenal keretének, s több varázslatos gólt is lőtt. Mindezek után aligha volt meglepetés, ha a csapat szurkolói Ramsey-t választották meg az idény legjobb Arsenal-játékosának.

Miután Ramsey nem volt érintett a világbajnokságon, már a múlt héten elkezdhette a felkészülést a következő idényre, s várhatóan játszani is fog a csapat első barátságos meccsén, a Boreham Wood ellen szombaton. A walesi játékos az Arsenal hivatalos weboldalának úgy nyilatkozott, fontos is lesz az eredményes felkészülés.

Mindig nagyon fontos, hogy jól sikerüljön az előszezon. Az elmúlt években a szokásosnál is keményebben kellett dolgozniuk azoknak a játékosoknak, akik kihagyták a felkészülési időszakot, hogy felérjenek a kellő szintre. Az előszezon kétségtelenül sokat segít a játékosoknak, hogy jó szinten vágjanak neki a főidénynek. - mondta Ramsey.

 

Személy szerint nagyon jó érzés újból dolgozni. Nagyon vártam már, hogy ismét nekilendüljön a körforgás, jó volt a csapattársakkal találkozni. Napról napra fokozatosan építjük fel a dolgokat. Minden nap emeljük egy kissé a szintet. Ez mindenképpen jó, mert ez a munka fokozatosságot igényel, nem csaphatunk egyből a dolgok közepébe.

 

Elégedett vagyok a fejlődésemmel, de továbbra is dolgozok azon, hogy javuljon a játékom. Remélhetőleg még tovább tudok majd fejlődni és egyre jobb leszek. Ez most a célom: javítani a játékomon, s hogy minden szezonban több legyek.

 

Az eddigi rövid karrierem alatt sok dolgot megéltem. Kijutott mindenből, szóval jó volt megélni az előző idényt, amelyben több gólt is lőttem és egy jobban elismert játékossá váltam. Mindig is hittem magamban, s hogy mire vagyok képes. Úgy gondolom, mindezekre rengeteg ember jött rá az előző szezonomnak köszönhetően, és ennek örülök.

 

Nagyon örültem, hogy a szurkolók engem választottak meg az előző szezon legjobbjának. Köszönet nekik a szavazatukért, s persze azoknak is, akik Perre vagy Laurentre voksoltak. Mindketten végig stabilan játszottak, alig kaptunk gólt. Erre a védelmi egységre lehetett építeni. De még egyszer: nagyon örülök, hogy engem tekintettek a legjobbnak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

10 éve
Törölt felhasználó
Ha a rangadókon nem szedünk be csak hogy 3 komolyat említsek 17 gólt,nem lett volna gáz :D Mellesleg engem meglepett ez a srác,nem gondoltam volna,hogy idén így fogja tolni. Főként,hogy előtte sokszor borzasztó volt. Ha még tovább fejlődik igazán nagy hasznára lehet a csapatnak!

Szólj hozzá