Theo Walcott az Arsenal hivatalos weboldalának elárulta, jól halad a rehabilitációja a sérült térdét illetően, s bízik abban, hogy hamarosan visszatérhet a csapatba.

Az angol szélsőnek még januárban, a Tottenham elleni kupameccset szakadt el a keresztszalagja, mindez pedig több hónapos kihagyást jelentett Walcottnak, így a világbajnokságról is lemaradt.

Bár Walcott nem akart pontos dátumot megjelölni, mikor térhet majd vissza, de azt elmondta, hogy jól halad a rehabilitációja.

Szépen gyógyul a térdem. Nagyon jó munkát végzünk a fizikoteraputákkal és az edzőkkel. Jól állnak a dolgok, nagyon keményen dolgozok ezen az elmúlt öt hónap óta. - mondta Walcott.

 

Most a legfontosabb dolog az, hogy újból visszajöjjön az erőssége - a térdem ugyanis már majdnem teljesen meggyógyult. Most fel kell építeni a sérülés előtti stabilitást és az erősséget. De mindezek szépen haladnak, nagyon elégedett vagyok ezzel.

Természetesen Walcottot is kérdezték az új sztárigazolásról, Alexis Sanchezről. Az angol játékos már alig várja a közös munkát az újdonsült csapattársával.

Sanchez egy világklasszis szélső, nagyon szerettem nézni a játékát a Barcelonában és a chilei válogatottban.

 

Még mindig egy fiatal játékosról van szó, aki erőt és sebességet fog adni a csapatnak, ezen a téren egy picit hiányt szenvedtünk az előző szezonban. Nem sok csapat fogja majd várni az ellenünk való meccset, ha én és ő fogunk a széleken játszani.

 

Nagy érdeklődés van most az Arsenalt illetően, Alexis ugyanis egy nagy igazolás volt. Tavaly Mesut jött, most ő, és ki tudja még, hol ér véget a nyár.

 

Nagyszerű lesz ezektől a játékosoktól tanulni, már alig várom, hogy vele játszhassak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

10 éve
Törölt felhasználó
csöves dinamó megint szerzett valakit oda kell majd rájuk figyelni mert még egy szezont nem hiszem , hogy kupa nélkül zárnak ! Costa Fabra Felipe Quintero és még hol a vége ....

10 éve
Törölt felhasználó
Remélem Walcott az új szezonban kibír sérülés nélkül több, mint 4-5 hónapot. Akkor minden jó :-)
10 éve
Törölt felhasználó
Newcastle megszerezte Janmaat-ot, így már jöhet Debuchy bejelentése is, illetve Khedira áráról megegyezett a két klub, már csak a német fizetésén múlik, illetve egy olyan hihetetlen pletykát olvastam, h Wenger 14 milliót ajánl Baloért, amiért ilyen "remek" VB-n van túl, és mert nagyon el akarják adni
10 éve
Törölt felhasználó
Sanchezt hoztuk középcsatárnak, ebben biztos vagyok. A vb alapján teljesen készen all a feladatra.
10 éve
Lehet azért hoztuk Sanchez-t mert Walcott-ból középcsatárt akar csinálni Wenger. :) Azért nem lenne semmi egy Sanchez, Özil, Cazorla- Walcott támadónégyes. ;-)

Szólj hozzá