Csütörtökön késő este bemutatásra kerültek az Arsenal által használt új mezek, amiket a soron következő szezontól kezdve a Puma készít majd a csapat számára.

Az idei évben új korszak veszi kezdetét az Arsenalnál, miután egy 20 éves együttműködést követően a Nike-val, a Pumával állapodott meg az angol csapat az elkövetkezendő öt évre - a német sportszergyártó sajtóbecslések szerint 150 millió angol fontot fizetett a franchise-jogokért.

Túl nagy meglepetést nem okozott a bemutató, amit helyileg a Puma legnagyobb londoni üzletében tartottak. Ahogyan várható volt az előzetes kiszivárgott képek alapján, a hazai mez továbbra is a hagyományos piros színű lesz, az elsődleges idegenbeli mez pedig sötétkék-sárga. Ebben az évben lesz egy harmadik számú trikó is, ez a mez sötétkék-lime színösszeállítást kapott.

Érdekesség lehet, hogy a Pumával közösen a mezek egyedi neveket is kaptak az Arsenal történelmére vonatkozóan. A hazai mez a 'Forever' (örökké), a sárga idegenbeli a 'Victorious' (győztes), míg a kék idegenbeli a 'Future' (jövő) neveket viselik.

Az Arsenal tájékoztatása alapján a játékosok a jövő heti Boreham Wood elleni, valamint a New York Red Bulls elleni barátságos meccseken a sárga mezt fogják viselni, a hazai dresszek debütálására az Emirates Kupáig kell várni.

A csapat végezetül nyilvánosságra hozta az új igazolás, Alexis Sanchez mezszámát, amely a 17-es lesz - a játékos pedig a keresztnevét fogja viselni a pólón. Nacho Monreal így a 18-asra kényszerült váltani. Kieran Gibbs megörökölte a távozó Bacary Sagna 3-as mezszámát. Az ifjú tehetség, Serge Gnabry a 27-es számot kapta meg, ez pedig utalhat arra, hogy a német játékos több lehetőséget fog kapni a felnőtt keretben is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá