Kedd délután több spanyol internetes weboldal, köztük a Barcelonához közel álló Sport.es úgy értesült, hogy a katalán csapat elfogadta az Arsenal ajánlatát Alexis Sanchezért, így a chilei játékos hamarosan Londonba utazhat, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon.

Az internetes honlapok egyöntetűen állítják, hogy Alexis mintegy 38 millió euróért (30 millió font) válthat csapatot három évvel azt követően, hogy a Barcelonához igazolt az Udinesétől.

A játékos ügynöke, Fernando Felicevich a hírek szerint már Londonba utazott tárgyalni, s hamarosan Alexis is követheti a menedzserét. A lényegi kérdések azonban már eldőltek, miután Arséne Wenger még a brazíliai világbajnokság alatt egyeztetett Sanchez képviselőivel. Ennek értelmében a játékos négy évre írhat alá, a heti fizetése pedig bőven meg fogja haladni a 100 ezer angol fontot.

Alexis eligazolása az Arsenalhoz a Barcelonának is érdeke, ugyanis a katalán csapat még ezen a héten szeretné bemutatni Luis Suarezt, akit mintegy 70 millió fontért igazolnak le a Liverpooltól.

KORÁBBAN ÍRTUK:

Mint ismert, Arsene Wenger első számú csatárjelöltje Alexis Sanchez, a Barcelona chile-i válogatott játékosa, aki mély hatást gyakorolt a francia menedzserre a világbajnokságon mutatott játékával.

Több hiteles forrás is megerősítette, hogy a tárgyalások folyamatban vannak a támadóért, s noha az Arsenal magabiztos Sanchez megszerzését illetően, néhány konkurenciával is szembe kell néznie.

David Ornstein, a BBC megbízható újságírója a tegnapi folyamán arról írt, hogy ugyan ténylegesen folynak az egyeztetések, de a Juventus is nagyon szeretné csapatában tudni a chilei-t, ugyanakkor a Liverpool kihúzható, mint lehetséges újdonsült állomáshely.

A spanyol MARCA reggeli értesülései szerint az Arsenal a befutó a 25 éves labdarúgóért, lévén a Juventus nem tud versenyezni az londoniak által ajánlott 40 millió eurós összeggel, s bár a katalánok többnek szeretnének, nem valószínű, hogy ezt bármely egyesülettől megkapnák.

Mivel a Barcelona minél előbb leszeretné zárni a Suarez-ügyletet, úgy nem valószínű, hogy sokáig fogják húzni Alexis eladását, így a napokban felgyorsulhatnak az események. Sanchez szívesen igazolna Londonba, a személyes feltételekről való egyezség elvileg szóban már megszületett a felek között.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (55)

10 éve
Törölt felhasználó
Sanchez hivatalason is nálunk :coolsmile:
10 éve
https://www.youtube.com/watch?v=0Bcv39R_3ys :lol: Gyanús nekem ez a nevetés...

Remy leigazolására mennyi esély van?
10 éve
Debuchy már volt orvosin. Van még néhány részlet. Szerintem holnap őt is.
10 éve
Törölt felhasználó
10 éve
Törölt felhasználó
Debuchy-t mikor mutatják be, ő is jön már orvosira?

Szólj hozzá