Alexis Sanchez leigazolása után sem állt meg az élet az Arsenalnál, már ami az átigazolásokat illeti. Arséne Wengerék továbbra is dolgoznak a keret megerősítésén a következő szezon előtt, a francia menedzser a hírek szerint egy védekezőbb beállítottságú középpályást is szeretne igazolni.

Sajtóértesülések szerint Wenger listáján három játékos szerepel: Sami Khediráé, Lars Benderé és Morgan Schneiderliné.

Khedira sorsa azok után vált bizonytalanná a Real Madridnál, hogy a fővárosiak rendkívül közel kerültek Tony Kroos leigazolásához. A 27 éves középpályásnak ráadásul már csak egy év van hátra a jelenlegi madridos szerződéséből, így a Real Madrid már csak ezen a nyáron tud bevételhez jutni a német játékos eladásából.

Khedira a hírek szerint 15-20 millió angol font ellenében már mozdítható lenne Madridból, s minden bizonnyal szívesen játszana együtt egy klubcsapatban is honfitársával és jó barátjával, Mesut Özillel. Az Arsenal számára a gondot Khedira magas fizetési igénye jelentheti: a Daily Mail úgy tudja, hogy a játékos heti 150 ezer angol fontos fizetést szeretne, amivel ő válna az Arsenal legjobban kereső játékosává.

Khedira mellett a Bayer Leverkusen tehetsége, Lars Bender is szóba kerülhet. A 25 éves játékosért Wenger mintegy 20 millió angol fontot ajánlott a tavalyi évben, ám akkor a Leverkusen elutasította az Arsenal érdeklődését. Bender anyagilag talán olcsóbban megfizethető játékos lenne, mint Khedira, ráadásul ő egy tényleges védekező középpályás, míg a Real Madrid sztárja inkább box-to-box szerepkörben érzi jobban magát.

A két német mellett Morgan Schneiderlinért is érdeklődik a klub - angol lapértesülések szerint az Arsenal játékosmegfigyelői többször is csak a francia játékosért látogattak ki a Southampton meccseire. Schneiderlin az elmúlt években a Szentek kulcsjátékosává nőtte ki magát, ráadásul 2012 óta jelentős tapasztalatot szerzett az angol Premier Ligában. Schneiderlin ügyében azonban az Arsenalnak igyekeznie kell, mert több csapat is szeretné a soraiban tudni a középpályást - a Tottenham például már tárgyalt is a játékos ügynökével az elmúlt napokban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

10 éve
Törölt felhasználó
Schneiderlin lenne a legjobb választás amyagi szempontból. Bár a szentek jól megkérik a játékosaik árát, szerintem 10-15 millió körüli ajánlatra már rábólintanának és a két némettel szemben alacsonyabb fizetésért jönne. Khedira minőségibb erősítés lenne, de hozzá hasonló stílusú játékos van a csapatban illetve nagyon magas a fizetési igénye. Bendernek pedig hosszabb távú szerződése van, én az ő érkezésére látok legkevesebb esélyt. Aztán majd kiderül mi lesz. Wenger is knows. :)
10 éve
Azt mondom Bender lenne a legjobb, de Schneiderlin meg jobban tűrné a padozást, szóval én kettőjük közül hoznám az egyiket.
10 éve
Törölt felhasználó
Teljesen nevetséges,hogy kpként annyit kapjon, am Özil olyan 180k körül kap hetente,nem ?
10 éve
Törölt felhasználó
A 3 játékos közül Khedirának örülnék a legkevésbé, bár talán ő lenne a "legolcsóbb". Szerintem nem illenene bele a játékstílusunkba. Ráadásul az az állítólagos fizetési igény nevetséges.

Szólj hozzá