Joel Campbell az Uruguay-Costa Rica elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón elárulta, hogy a tervek szerint a világbajnokságot követően visszatér az Arsenalhoz, s az angol csapattal kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.

A 21 éves csatár 2011-ben érkezett az Arsenalhoz, de az angol csapat azonnal kölcsönadta a Lorienthez, mivel nem tudták neki megszerezni a szükséges engedélyeket az angliai munkavállaláshoz. Campbell a 2012/13-as idényben a Betisnél, míg az előző szezonban az Olympiakosznál játszott, utóbbinál bajnok is lett.

Campbell mindezen időszakban alapemberré vált a Costa Rica-i válogatottban, amely csapat az idei világbajnokság egyik legnagyobb bravúrját mutatta be, amikor 3-1-re legyőzte Uruguay-t. Campbell a mérkőzésen remekül teljesített, gólt szerzett és gólpasszt is adott - a góljával ő lett az első arsenalos, aki betalált a tornán.

Természetesen vissza kell mennem az Arsenalhoz, mert szerződésem van velük. 

- mondta Campbell az újságíróknak a mérkőzést követően.

Jelenleg azonban csak a világbajnokságra és a hazámra koncentrálok, ezek a legfontosabbak. Kiváló első meccsem volt, de az egész nem jöhetett volna létre a remek csapattársaim nélkül. 

Mindenki hozta az elvárásokat. Én megpróbáltam a góllövésben jeleskedni, míg a társaim kiszolgáltak. Lépésről lépésre kell haladnunk. Van még két nehéz meccsünk, de ez a siker jó löketet adhat.

Számunkra nem volt meglepetés a győzelem, úgy álltunk ki a pályára, hogy nyerni akarunk. Jó eredményt akartunk elérni, de van még két nehéz meccsünk, reméljük, azokon is jól sülnek majd el a dolgok.

- zárta szavait Campbell.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

10 éve
Törölt felhasználó
Azzal semmi gond nem volt, hogy Koscielny nem játszott, minek. De hogy a tömörülő ellenfél ellen nem rakja be Giroud-t, hanem inkább Griezmannt-t, akinek így semmi haszna, és Benzema birkózhatott, főleg hogy megint 3 labdatartó kp-val indított. Nagy mákjuk az emberelőny, amúgy lehet egyszerre se találják el a kaput. És az se lett volna meglepő, ha Pogba-t már előbb kiállítják, hozza a szokásos hibáit, de a későbbiekben egy piros simán benne van neki.
10 éve
Koscielny csere :lol: Milyen szezont kell játszania hogy bekerüljön? Bassza meg desámp :shut:
10 éve
Törölt felhasználó
Csak úgy mellékesen megjegyezném, hogy tegnap Sergie Aurier 2 gólpasszt is adott! :)
10 éve
Törölt felhasználó
Reina jó lenne, Koket imádom, de Cazorlára nagyobb szükségünk van, Rafael pedig takarodjon a közelünkből.
10 éve
Törölt felhasználó
Rafael is előkerült, mint Sagna utódja, pénz+Cazorla Kokéért, 5 millió Reina. jó kis pletykák

Szólj hozzá