Egybehangzó angol lapértesülések szerint Arséne Wenger szerződéshosszabbítása már ezen a héten hivatalos lehet.

A hivatalos papírok aláírása gyakorlatilag már formalitás, a francia menedzser ugyanis már április végén mindenben megállapodott a klub vezetésével. Ennek értelmében Wenger 2017-ig hosszabbít, az éves fizetése pedig 7,5 millió angol font lesz.

A francia maradása így egy újabb jó hír lesz az Arsenal szurkolóinak azt követően, hogy a csapat 2005 után először nyert trófeát, miután az Ágyúsok a hosszabbításban 3-2-re legyőzték a Hull gárdáját az FA-Kupa elődöntőben. Fontos hozzátenni, hogy Wenger hosszabbítása nem a kupagyőzelmen múlt, a francia akkor is maradt volna, ha a csapat elbukja a döntőt.

A 65 éves menedzsernek pedig minden eddiginél jelentősebb pénzösszeg áll majd a rendelkezésére az erősítésekre: az angol Telegraph például úgy tudja, hogy Wenger akár 100 millió fontot is költhet a csapatra a nyár folyamán.

Wenger hosszabbítását akár már szerdán bejelentheti a csapat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

10 éve
Arsenaldenis: Én simán megadnám neki a 3 éves szerződést. Idén felváltva játszana Aurieirrel. Jövőre végleg átvenné a helyét az elefántcsontparti a jobboldalon, Bacary pedig behúzódna középre. Cserének szerintem tökéletes lenne és még szükség is lenne rá, ha Vermaelen távozna és olcsón akarjuk megúszni a pótlását. Auriert még csak videón láttam, de azon engem meggyőzött, főleg a támadójátéka. + ha valaki csk 21 évesen, akkor csak tud valamit. Egyébként nem lennék meglepődve, ha Vermaelen távozna a nyáron. Ahhoz képest, hogy ő a csk, ő emelhette fel a kupát először és ennek ellenére közel sem láttam rajta a tüzet, mint mondjuk Wilsheren vagy éppen Koscielnyn. Sagna meg ha marad, igazi klublegendává növi ki magát, ha még nem az.
10 éve
Törölt felhasználó
Aurier támadásban valóban hatékonyabbnak tűnik mint Sagna,nem lepne meg,ha ő érkezne esetleges pótlásként.Középpályára inkább Schneiderlint favorizálnám,mert olcsóbban kijönne mint Bender.Több pénzt inkább a támadósor megerősítésére fordítanék.
10 éve
Törölt felhasználó
Középpályára Schneiderlin?
10 éve
Törölt felhasználó
Torresnek volt egy komoly sérülése még mielőtt a Chelseabe került. Sokkal inkább azt tartom felelősnek a látványos visszaesés miatt, semmint a Chelsea játékstílusa,stb... Szóval nem hinném, hogy valaha is megtudná közelíteni a Liverpoolos teljesítményét.
Sagnaval kapcsolatban már többször hangoztattam, hogy habár védekezésben klasszis teljesítményt nyújt, az előrejátékban számomra kevés, és ez egyre inkább zavar. Őszintén szólva a 3 éves szerződést is sokallnám, így ha maradna, max 1 évig tartanám még itt. Szerintem az ő pótlása, ha hiánytalanul nem is megoldható, új színt vinne a játékunkba, ami akár még jól is sülhet el.
10 éve
szasza: Sokan mondtak már nagyon sok mindent. Lásd RvP. Nem kell készpénznek venni, hogy Bender marad a Leverkusenbe. Ő sem hülye, nem ott akar megöregedni.

Szólj hozzá