Már két fordulóval a vége előtt biztossá vált, hogy az Arsenal a következő szezonban is indulhat Európa legrangosabb kupasorozatában, így a mai találkozót már tét nélkül vívhatják az ágyúsok.

Azonban a mai összecsapással még koránt sem ér véget a szezon a londoniaknak, lévén jövőhéten az FA kupa döntőben lép pályára csapat, amely kétség kívül az év mérkőzésnek számít az Arsenalnál.

Kisebb-nagyobb meglepetések viszont akadnak a keretet illetően, az alapemberek közül Mertesacker és Cazorla sem utazott a csapattal, sőt Thomas Vermaelen neve sem található a mérkőzésre nevezett játékosok között.

Egyelőre nem ismert, mi okból nem tartott a három játékos a csapattal, de bizonyára valamennyiük bevethető lesz a jövő hétvégén. További érdekesség, hogy nem Wojciech Szczesny áll majd a kapuban, hanem Lukasz Fabinaski, aki nagy valószínűséggel a Hull ellen is a kezdőtizenegy tagja lesz.

A kezdőtizenegy: Fabianski, Jenkinson, Sagna, Koscielny, Gibbs, Arteta, Rosicky, Ramsey, Ozil, Podolski, Giroud

A kispad: Szczesny, Monreal, Wilshere, Kallstrom, Flamini, Diaby, Sanogo

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (50)

10 éve
Törölt felhasználó
20gol + 10+ asziszt pontosan nem tudom. 1-2ilyen stattal rendelkezo kozepszeru gamert elfogadnek. Inkabb o alljon be meccs vegen mint a szelre monreal mert rajta kivul volt h Wenger mast nem volt kepes behozni 3.nak. Na m1 Velan nem egyezik a velemenyunk. Nekem m1 ki erkezik csak kepviseljen minoseget es vb elott intezzukel mert utana nevetseges aremelkedesek lesznek.
10 éve
Törölt felhasználó
A fölösleges jelzőt egy újabb középszerű játékos idehozatalára értettem. Nem hoznám ide csak azért, hogy többen legyünk. A minőség fontosabb. Láthattuk, hogy milyen nehéz volt azoktól a játékosoktól megszabadulni, akik nem ütötték meg itt a mércét.
10 éve
Törölt felhasználó
Miért is lenne fölösleges? Nem értem. Ilyen alapon nem igazoljunk senkit akit pl padra tudnánk tenni és ne kelljen szezon közbe sérült Källströmeket hozni kölcsönbe. Teljesen fölös leges tényleg mert az Arsenalnál szezononként 1-2 sérült van csak hála istennek egy időben maximum 2. Végülis csak 4 sorozatban fogunk szerepelni ahova elég 14-15 jó játékos mert végig bírják a terhelést végig top formában fociznak. Most nem csak Veláról van szó. Nem csak idén láthattuk h nem csak minőségben maradunk le pl City-től de mennyiségben is. Legtöbb posztra van 2jó játékosuk. Nekünk van h 1posztra sincs 1top játékosunk( jó játékosunk van) nem hogy 2. Szóval nem értem mért ne kéne akár a padra is igazolnunk.
10 éve
Törölt felhasználó
Velát én csak akkor hoznám ide, ha Giroud-t beáldoznánk Mandzukicra, de ez már nagyon meg van kavarva. :D
10 éve
Törölt felhasználó
Velát én még mindig nem tartom elég jónak ahhoz, hogy nálunk a kezdőben kapjon helyet. Kiegészítőembernek meg fölösleges elhozni egy olyan csapatból, ahol stabil kezdő.

Szólj hozzá