Az Arsenal péntek délután hivatalosan is bejelentette, hogy védőjük, Laurent Koscielny új hosszú távú szerződést írt alá a csapattal.

A 28 éves francia védőnek pazar szezonja van, Per Mertesackerrel a védelemben ugyanis 15 bajnoki meccsen nem kapott gólt a csapat.

Koscielny 2010-ben, mindössze egy év elsőosztályú tapasztalat után érkezett az Arsenalhoz a Lorienthez, azóta pedig 163-szor léphetett pályára a csapatban. Az elmúlt négy évet figyelembe véve egyetlen más játékos sem játszhatott többet az Arsenalban, mint ő.

Laurent már 2010 óta bizonyítja, hogy ő az egyik legkiemelkedőbb játékos a ligában, ez ebben a szezonban is nyilvánvaló volt. Nagyon elégedett vagyok, hogy ő is hosszabbított a csapattal.

- mondta Arséne Wenger.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült megállapodni a klubbal egy új szerződésről. Az elmúlt négy évet nagyon élveztem az Arsenalnál és nagyon várom, hogy a jövőben is segíthessem a csapatot.

- árulta el Koscielny.

Ebben a szezonban Koscielny a nyolcadik olyan felnőtt keretbeli játékos, aki hosszabbított az Arsenallal - az elmúlt hetekben Cazorla, Gnabry, Mertesacker, Ramsey, Rosicky, Szczesny és Zelalem is új szerződéseket írhattak alá a csapattal.

Koscielny új szerződése 2019-ig szól.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

10 éve
Törölt felhasználó
Remélem Cazorla és Merte csak pihen!
10 éve
Cazorla a padon sincs... :-/
10 éve
Törölt felhasználó
Ma egy Diaby-Ramsey-Jack belső 3ast szívesen megnéznék Özillel és Cazorlával megtámogatva...
10 éve
Törölt felhasználó
A világ 10 legjobbja közt van a posztján, de a tiziket hanyagolhatná, idén nem keveset hozott össze.
10 éve
Már akkor orgazmus lesz ha 60 millát eltapsol az öreg...(2+1 gamer érkezhet is). A többi zsé meg mehet az utánpótlásba és mondjuk egy diplomás orvosi stáb leigazolásába...UI. a mexico-i diploma nem számít:D

Szólj hozzá