Arséne Wenger a West Bromwich elleni meccset követően újfent utalt arra, hogy maradni fog az Arsenalnál a következő szezonra is.

A francia menedzser jövőjét továbbra is kétely övezi az idény végén lejáró szerződése kapcsán annak ellenére, hogy Wenger már többször utalt arra, hogy maradni fog a csapatnál. Nemrégiben egy francia televíziós csatornának felelt határozott igennel, hogy folytatja az arsenalos munkáját, s most újra hangot adott ezen véleményének.

"Minden sorra kerül, ne legyenek türelmetlenek. Majd eljön az utolsó napom is itt, egyszer majd megszabadulnak tőlem." - mondta Wenger a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

"Azt nem tudom, mikor írom alá a szerződésemet, de a szavamat adtam. Most olyan időszak van, amikor nem kell toll ahhoz, hogy hosszabbítsak."

"Az, hogy még nem írtam alá, nincs összefüggésben az FA-Kupával. Az persze bizonyos, hogy fontos, hogy ott vagyunk a Bajnokok Ligájában a jövő szezonban is."

"Nincsenek kétségeim azt illetően, hogy folytatni akarom. Voltak olyan időszakok, amikor nemet kellett mondanom más klubok ajánlatára, de akkor is elhivatott maradtam az Arsenalhoz és most is így teszek."

"Minden azom múlik, hogy úgy érzem-e, hasznos vagyok a csapatnak. Személy szerint én így vélekedek, de ezt mindenkinek magában kell eldöntenie."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

10 éve
sosimaster: Milyen új taktikát akarsz? Ha a felállásra gondolsz, akkor felejtsd el! Sok csapat játszik 4-2-3-1-et, így mi is. Ez egy modern felállás, ehhez vannak embereink, ehhez igazítjuk, igazítottuk a keretet. Felesleges másban gondolkodni.
10 éve
Törölt felhasználó
Ha marad, akkor próbáljon megújulni. Új taktika, új stratégia, rotálás, bővebb keret, váratlan húzások.
10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem, hogy marad. A "nagyok" elleni meccsekkel kellene valamit csinálni mert a bajnoki címünk azon múlt. A sérülésekkel nem tudom mi van, hogy szimplán szerencsétlenek vagyunk, az orvosi stáb rossz vagy üvegből vannak a játékosaink ( Diaby tuti ). Előre léptünk ez nem kétséges, megtanultunk csúnyán is nyerni a kötelezőeket pedig behúzni ezt így kell. Jövőre összeáll a csapat lesz egy két igazolás ebben most idén biztos vagyok és meg lehet az arany. Az FA Cupot, nem szabad félvállról venni és meglesz a hőn áhított kupa is, ami szerintem többet fog jelenteni mint, amit valójában ér. Wenger ütős fiatal és szerethető csapatot épített ki hagyni kell, hogy leszüretelje a gyümölcsét. Knows teljesen mindegy mik történtek. Go Gunners

Szólj hozzá