Arséne Wenger a csütörtöki sérülésjelentésében úgy fogalmazott: nem várható egyetlen visszatérő sem a szezon utolsó hazai meccsére, így a West Brom elleni mérkőzést is ugyanaz a keret vívhatja meg, amelyik a hétfői Newcastle elleni találkozót.

Az jó hír lehet, hogy Kieran Gibbs közel áll a visszatéréshez - az angol játékos már elkezdhette az edzéseket, de egyelőre még nem vehetett részt a teljes értékű gyakorlásokon.

Alex Oxlade-Chamberlain állapotáról azonban nincs szó - Wenger elmondása alapján őt még kezelik a csapatorvosok, de az ágyéksérüléssel küszködő angol játékosról még nem lehet megmondani, mikor térhet vissza.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

10 éve
Törölt felhasználó
Más csapatoknál miért nincs ennyi sérült?
Más csapat is játszik, mások is edzenek... de itt mi folyik...
10 éve
Törölt felhasználó
Van bajunk :shut: :-S
...Még jó, hogy itt a szezon vége!
10 éve
Melyik meccsen sérült meg? Nevetséges.
10 éve
Törölt felhasználó
Jack,Ox és Theo is csak a kövi szezonban fog újra pályára lépni sztem.Jó lenne,ha a nyáron összeszednék magukat és letudnának egy szezont olyan 80-90 %-os pályára lépési mutatóval.Bízom benne hogy Diaby az utolsó meccsen a Norwich ellen szerepet kap,annak meccsnek ideális esetben nem lesz számunkra tétje.A kupadöntőt pedig sztem a hétvégi kezdővel is be kell húzni,max Nacho helyett Gibbs.
10 éve
Chamberlain mikor sérült meg? Vicces, csak az a baj, hogy valahogy nem tudok rajta röhögni.

Szólj hozzá