A Premier League 36. fordulójának zárómérkőzésen a negyedik Arsenal a kilencedik helyezett Newcastle United csapatát fogadja, akik mostanában borzalmas formában vannak, utóbbi öt mérkőzésüket egyaránt elveszítették.

Az Arsenal egy esetleges mai győzelemmel már négy pontos előnyt élvezne az Evertonnal szemben, úgy, hogy a következő két fordulóban sokkal könnyebb sorsolás elé néznek az ágyúsok, míg a Mersey-partiak a Manchester City-vel is megmérkőznek.

A londoniak a szezon végére már számolhatnak a csapat húzóemberivel, így Aaron Ramsey és Mesut Özil bevethető állapotban van, Jack Wilshere pedig a jövő heti West Brom elleni mérkőzésen térhet vissza a keretbe.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Ramsey, Ozil, Cazorla, Podolski, Giroud

Kispad: Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Kallstrom, Flamini, Rosicky, Sanogo

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (49)

10 éve
Donz94: Nagyon igazad van! +1!
10 éve
Törölt felhasználó
IGEEEEN.Songot vissza a csapatba.Biztosan szívesen jönne.Szerintem az ő pótlása azóta sem lett jól megoldva.Az utolsó szezonjában nagyon beérett.Olyan átadásai voltak,hogy öröm volt nézni.És nem mellékesen ismeri a PL t.Nem kell pár év mint a többinek akikkel hírbe hozták a csapatot. ;)
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg pont mi vagyunk az a kivétel, ahol egyáltalán nem lenne fölösleges egy ilyen kaliberű játékos. Mintha nem lenne tisztában azzal mindenki, hogy minden évben rengeteg sérültünk van. Idén is meg voltunk lőve, mikor a komplett középpálya kiesett több hónapra. Ezen ment el a bajnokság. Én egyébként egy csúcsformában lévő Fabregast (gondolok itt a nálunk eltöltött éveire) jobb játékosnak tartok egy Özilnél.

Song visszatéréséhez mit szólnátok? Nálam ő is egy opció.
10 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Ezen én is elgondolkoztam egyszer, és bennem is az a kérdés vetődött fel legelőször,hogy lenne-e helye a kezdőben? Nyilván mindig jobb, ha eggyel több klasszis van a keretben, de ahogy te is írtad kicsit felesleges lenne, mert nem hiányposzt, és vannak más prioritások. Persze öröm lenne egyszer újra Arsenal mezben látni :)
10 éve
Törölt felhasználó
De egy csatár fontosabb lenne.

Szólj hozzá