Négy fordulóval a vége előtt ismét Bajnokok Ligája pozíciót érő helyen áll az Arsenal, azonban, hogy ezt a helyezést megtartsák, ma is mindenképpen három pontot kell szerezniük a KC stadionban.

A londoniak az FA kupa döntőjében is a mai ellenfelükkel fognak találkozni, de Wengerék tisztában vannak vele, hogy egyik mérkőzésen sem számíthatnak könnyű 90 percre.

A vendégeknél visszatér Mesut Özil, a német irányító máris az Arsenal kezdőcsapatában kapott helyet, ellenben Kieran Gibbsel és Tomas Vermaelennel, akik sérülés miatt még a kispadra sem ülhettek le.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Podolski, Giroud

Kisapd: Fabianski, Jenkinson, Flamini, Kallstrom, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Sanogo

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

10 éve
Törölt felhasználó
Ugyanezt az eredményt akarom látni majd a döntőben is ellenük! :)
10 éve
Podolski 1 hét alatt rúgott 4-et. Kis túlzással minden helyzetét gólra váltotta. Ha a döntőben is ilyen jó lesz a helyzetkihasználásunk, mint ma akkor nem lehet probléma. A hátralévő 3 bajnokit kötelező megnyerni. A szarkák nagyon rossz formában vannak, szép lenne egy újabb 7-3. :D
10 éve
Törölt felhasználó
Végre,egy sima győzelem.Megelégednék a kupadöntön is egy ilyen eredménnyel!!!!
10 éve
Törölt felhasználó
Szép ez a mai nap,Ramsey-ről elmondtam a véleményem,Poldi kegyetlen,és a szurkolóink fantasztikusak főleg amikor a 49,49 undefeated-et éneklik . :) Amugy akit kemelnék még az Arteta,aki kivételesen ma nagyon jó :)
10 éve
Törölt felhasználó
jaja,ez az arsenal amelyiket imádom ;)

Szólj hozzá