A ligakupa még a szezon legelején, a BL, ha szerencsétlen körülmények között is, de szintén elúszott, csak úgy, mint a bajnokság, így az Arsenal utolsó esélye az FA kupa begyűjtése lehet, hogy véget vessen a hosszú évekig tartó trófeaínségének.

Az ágyúsok papíron a sorozat legesélyesebb csapatának vannak elkönyvelve, noha gyakorlatban közel sem lesz olyan egyszerű az elkövetkezendő két mérkőzés, már ha egyáltalán két mérkőzés lesz belőle, a Wigan csapata ugyanis nem fogja könnyen beadni a derekát az utolsó lépcsőfok előtt.

Az Arsenal még mindig rengeteg sérült játékos hiányával kényszerül megbirkózni, de jó hír lehet, hogy Aaron Ramsey játékra jelentkezik ma, és Özilék visszatérése is már csak napok kérdése, ha minden jól megy.

Tomas Rosicky ugyan edzett a tegnapi napon, végül ma még a keretben sem található a cseh játékos neve, ellenben Kieran Gibbsel és Alex-Oxlade Chamberlainnel, előbbi  padon, utóbbi a kezdőben kap szerepet.

A kezdőcsapat: Fabianski, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Cazorla, Podolski, Sanogo

Kisapd: Szczesny, Jenkinson, Gibbs, Kallstrom, Akpom, Eisfeld, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (108)

10 éve
Törölt felhasználó
Wááááááááááááááááááááááááááááááá :D :D :D
10 éve
Fabianski ismét bizonyított. A Bayern ellen is jól védett, ott is kifogott egy büntetőt. Szczesny meg elég szar formában van, az Everton legalább 1 gólt róla kaptunk. Lehet hogy az utolsó néhány fordulóban kezdhetne Lukas. :roll:
10 éve
Ilyen még sose láttam,hogy egy KUPA elődöntőt félbeszakítanak egy szar meccs miatt, oké még ha rangadó lenne( még akkor se)....Szánalmas ez a SPORT1 hányni tudnék tőlük!Pfejjj
10 éve
Törölt felhasználó
Aki most fikázza a csapatot az elmebeteg, akárhogy is játszottunk! A fiúk kihajtották magukat, sajnos egy ennyi sérültel megáldott Arsenal csak erre képes, ezért is hatalmas öröm, hogy a döntőben vagyunk, GO GUNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRS
10 éve
Törölt felhasználó
El sem hiszem, most leírhatatlanul boldog vagyok! Nagyon nehéz szülés volt, de megvan! FABIANSKI ZSENIÁLIS!!!!!

Szólj hozzá