Arsene Wenger nem szolgált túl biztató jelekkel a Wigan elleni FA kupa elődöntő mérkőzése előtt, már ami a  sérültek frontját illeti. A francia temérdeknyi játékosára nem számíthat.

Kieran Gibbs, Alex-Oxlade Chamberlain és Tomas Rosicky játéka is kérdéses, mindhárom játékos esetében az utolsó pillanatokban fognak dönteni, jelenleg 50-50% esély van a pályára lépésükre.

Laurent Koscielny és Mesut Özil továbbra sem fitt, jóllehet mindkét játékos napokra van már csak a visszatéréstől. Előbbi akár már kedden, utóbbi jövőhét szombaton léphet leghamarabb pályára.

Pozitívumként említhető Abou Diaby állapota, a francia középpályást ugyan több, mint egy év után sikerült felépíteni, de ha minden jól megy, jövőhéten visszatérhet a telje körű edzésekhez, és még a szezon vége előtt elérhető lehet csapata számára.

Végezetül Wenger kitért Wilshere állapotára is, jelenleg minden a terv szerint halad, így az angol a jövőhéten elkezdheti a futóedzéseket, és a számítások szeint három héten belül bevethető állapotban lesz.

A gall menedzser továbbá azt is megerősítette, hogy holnap Lukasz Fabianksi áll majd a kapuban, illetve, hogy Aaron Ramsey kezdetésére is jó esély mutatkozik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

10 éve
Közben egy öngóllal nyer az Everton...
10 éve
Törölt felhasználó
Gyerünk srácok!
Ezt a mai meccset meg kell nyernünk!
De a mostani szégyenteljes formát tekintve, ez nagyon nem biztos!
De mindent bele kell adni, és valahogy feljavítani ezt a teljesítményt
10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! A francia az utóbbi időben csak elvétve kap lehetőséget jelenlegi csapatánál, rendre a kispadon foglal helyet, sőt néha még a kerettagok közé sem nevezik. A szezon elején megkapta a maga lehetőséget, de nem tudott vele élni, több alkalommal egy félidő után lecserélték. Ha lehet hinni a jelenlegi híreknek, amely szerint Wengerék a nyáron középpályást is szeretnének igazolni, úgy Francis nem valószínű, hogy marad a csapatnál.
10 éve
Coquelinről tud valaki valamit? Hogy szokott játszani? Láttok arra esélyt, hogy jövőre az Arsenalba játszon?
10 éve
Törölt felhasználó
"Abou, ha te itt hagysz minket, akkor mégis ki a fenére fogok hivatkozni szeptember elsején?" :D

Szólj hozzá