Hírek /

Drmic tagadja a megegyezésről szóló pletykákat

Az elmúlt hétvégén teljesen váratlanul szivárgott ki a hír, miszerint Josip Drmic, a Nürnberg 21 éves támadója az Arsenal játékosa lesz a következő szezontól.

Az értesülés Jan Aage Fjortoft norvég újságírótól származik, aki Lothar Matthausra hivatkozva többszörösen megerősítette a hír hitelességét, és már azt is tudni vélte, hogy Drmic felesége házat keres Londonban.

A fiatal csatár tavaly nyáron csatlakozott jelenlegi együtteséhez az FC Zurich csapatától, s eleddig kiváló szezont fut; 27 pályára lépése során 16 alkalommal volt eredményes, amivel jelenleg második a Bundeliga góllövőlistáján.

A spekulációk hatására a Bild napilapnak nyilatkozott, egyben tagadta a pletykákat a svájci, elmondása szerint egyelőre nincs szó megállapodásról, noha ő maga nagyon szívesen öltené magára az Arsenal mezét.

"Jelen pillanatban nem állok tárgyalásban egy klubbal sem, és nem is keresek házat Londonban."

- mondta Drmic

"Az, hogy mit hoz a jövő, nem tudom. Ugyanakkor az egyszer biztos; minden srác arról álmodik, hogy az Arsenalban futballozzon."

A legfrissebb hírek szerint Drmic szerződésében található egy konkrét kivásárlási ár, ami kevesebb, mint 5 millió fontot tartalmaz, ezt az összeget minden bizonnyal Arsene Wengerék is szó nélkül kifizetnék.

A 21 éves csatár szerződéséből még három év van vissza, de amennyiben valósak a híresztelések a kivásárlási árral kapcsolatban, úgy ezt nem igazán lenne szükséges figyelembe venni.

A Nürnberg sportigazgatója Martin Bader a Bild megkeresésére elismerte, hogy vannak klubok, amelyek figyelik Drmicet, valamint azt sem rejtette véka alá, hogy közel sem tudja garantálni a fiatal csatár maradását a következő szezonra.

"Naivitás lenne azt hinni, hogy senki sem veszi észre Josip kimagasló teljesítményét. Nem tudom garantálni, hogy a következő szezonban is a mi játékosunk lesz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

6 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Sanogora szerintem ráférne egy kölcsönszerződés, első osztályban még egyáltalán nem bizonyított. Akpoom pedig szerintem még évekre van a felnőtt kerettől. Ha Bendtnert és Sanogot lehúzzuk, akkor maradt Giroud, és gondolom nem akar abba a csapdába esni, hogy 2 csatárral húzunk le egy szezont, mert elveszítjük a harcok több csatár(ok)ért folytatott küzdelemben. Az érkezésük nem hinném,h kizárná egy nagyobb név érkezését, de ezek is csak pletykák, nem vennék rá mérget, hogy bármelyikük érkezne.
6 éve
Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de nem igazán értem, hogy Wenger miért erőlteti annyira ezeket a fiatal csatárokat, mikor így is van elég a keretben (Sanogo, Akpoom).
6 éve
Nasri0220: Richards elég üveglábú, abból meg van elég a csapatban. Képességei alapján viszont lenne helye az Arsenalban.
6 éve
Egynek jó volna
6 éve
Törölt felhasználó
Micah Richards? Sagna távozása esetén.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek