Az elmúlt hétvégén teljesen váratlanul szivárgott ki a hír, miszerint Josip Drmic, a Nürnberg 21 éves támadója az Arsenal játékosa lesz a következő szezontól.

Az értesülés Jan Aage Fjortoft norvég újságírótól származik, aki Lothar Matthausra hivatkozva többszörösen megerősítette a hír hitelességét, és már azt is tudni vélte, hogy Drmic felesége házat keres Londonban.

A fiatal csatár tavaly nyáron csatlakozott jelenlegi együtteséhez az FC Zurich csapatától, s eleddig kiváló szezont fut; 27 pályára lépése során 16 alkalommal volt eredményes, amivel jelenleg második a Bundeliga góllövőlistáján.

A spekulációk hatására a Bild napilapnak nyilatkozott, egyben tagadta a pletykákat a svájci, elmondása szerint egyelőre nincs szó megállapodásról, noha ő maga nagyon szívesen öltené magára az Arsenal mezét.

"Jelen pillanatban nem állok tárgyalásban egy klubbal sem, és nem is keresek házat Londonban."

- mondta Drmic

"Az, hogy mit hoz a jövő, nem tudom. Ugyanakkor az egyszer biztos; minden srác arról álmodik, hogy az Arsenalban futballozzon."

A legfrissebb hírek szerint Drmic szerződésében található egy konkrét kivásárlási ár, ami kevesebb, mint 5 millió fontot tartalmaz, ezt az összeget minden bizonnyal Arsene Wengerék is szó nélkül kifizetnék.

A 21 éves csatár szerződéséből még három év van vissza, de amennyiben valósak a híresztelések a kivásárlási árral kapcsolatban, úgy ezt nem igazán lenne szükséges figyelembe venni.

A Nürnberg sportigazgatója Martin Bader a Bild megkeresésére elismerte, hogy vannak klubok, amelyek figyelik Drmicet, valamint azt sem rejtette véka alá, hogy közel sem tudja garantálni a fiatal csatár maradását a következő szezonra.

"Naivitás lenne azt hinni, hogy senki sem veszi észre Josip kimagasló teljesítményét. Nem tudom garantálni, hogy a következő szezonban is a mi játékosunk lesz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Sanogora szerintem ráférne egy kölcsönszerződés, első osztályban még egyáltalán nem bizonyított. Akpoom pedig szerintem még évekre van a felnőtt kerettől. Ha Bendtnert és Sanogot lehúzzuk, akkor maradt Giroud, és gondolom nem akar abba a csapdába esni, hogy 2 csatárral húzunk le egy szezont, mert elveszítjük a harcok több csatár(ok)ért folytatott küzdelemben. Az érkezésük nem hinném,h kizárná egy nagyobb név érkezését, de ezek is csak pletykák, nem vennék rá mérget, hogy bármelyikük érkezne.
10 éve
Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de nem igazán értem, hogy Wenger miért erőlteti annyira ezeket a fiatal csatárokat, mikor így is van elég a keretben (Sanogo, Akpoom).
10 éve
Nasri0220: Richards elég üveglábú, abból meg van elég a csapatban. Képességei alapján viszont lenne helye az Arsenalban.
10 éve
Egynek jó volna
10 éve
Törölt felhasználó
Micah Richards? Sagna távozása esetén.

Szólj hozzá